Jim’as Carrey buvo patekęs už grotų

Šių metų gruodžio 19-tą Niujorke buvo sulaikytas garsus komedijinis aktorius Jimas Carrey.

Kaip praneša dienraštis „The Sun”, detalės dar nėra aiškios, tačiau kostiumu vilkintis aktorius, lydimas poros policininku ir surakintomis rankomis buvo pastebėtas Manhattane, 53-joje gatvėje.

Teigiama, kad aktorius buvo prievarta įsodintas į policijos automobilį ir pro pravirą langą rėkavo tokias replikas kaip „paleiskite, jūs neturite teisės, aš įžymybė”. J.Carrey prašė žmonių paliudyti, kad jie jį pažįsta.

Aktoriaus atstovas spaudai kol kas nepateikė jokių komentarų, kodėl garsusis aktorius buvo sulaikytas teisėsaugos pareigūnų.

Visgi manoma, kad tai gali būti ir paprasčiausia „antis”, skirta išreklamuoti naujausiai komedijai su Jimu Carrey, Tea Leoni ir Alecu Baldwinu – „Nuotykiai su Diku ir Džeine”.

Netrukus Lietuvos kino teatruose pasirodysiančioje juostoje Jimas vaidina vargšą bankrutavusios kontoros darbuotoją Diką, nusprendusį iš keblios padėties suktis… vagiant. Kartu su prie prabangos pratusia žmonele Džeine vyrukas spjauna į visas moralės normas ir pradeda viena už kitą kvailesnes vagystes.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.