Prabangus „Hyundai Grandeur” – jau greitai „Vytaro” salonuose

„Hyundai” šiais metais Lietuvai paruošė ne vieną ryškią premjerą, kurių pirmoji – „Grandeur” – jau vasario viduryje pasirodys įgaliotos „Hyundai Motor Co.” atstovės Lietuvoje, bendrovės „Vytaras” salonuose. Pirmą kartą pristatytas praėjusių metų Ženevos automobilių parodoje, „Grandeur” – ilgai laukta pamaina senesniam „Hyundai” gamos modeliui „XG350”.

Nauja kompanijos verslo klasės pažiba sukonstruota ant ką tik pasirodžiusios penktos kartos „Sonata” platformos. Iš pažiūros panašus į šį modelį, „Grandeur” turi kur kas daugiau prabangos ir komforto elementų. „Hyundai” E klasės atstovas išsiskiria nepriekaištinga surinkimo ir inžinerine kokybe, europietišku stiliumi ir pažangiomis technologijomis. Aukštas „Grandeur” ergonomikos, interjero apdailos medžiagų, komforto lygis formuoja visumą, kuri būtina E segmente. Tai dinamiškas ir puikias važiavimo bei valdomumo savybes turintis automobilis. Jame montuojamas modernus 3.3 CVVT V6 (235 AG) benzininis variklis, komplektuojamas su 5 laipsnių automatine transmisija H-MATIC. Ilgos ratų bazės dėka „Grandeur” salone išskirtinai daug erdvės. Automobilis tapo ne tik didesnis ir galingesnis už „XG350”, bet ir galės pasiūlyti turtingą įrangos komplektą.

Į 123 814 Lt su PVM bendrovės „Vytaras” salonuose kainuosiančio „Grandeur” įrangos sąrašą įeina 8 saugos oro pagalvės, aktyvūs priekinių sėdynių galvų atlošai, elektroninė stabilumo programa ESP, antiprabuksavimo sistema TCS, 4 kryptimis (vertikaliai ir horizontaliai) reguliuojamas teleskopinis vairaratis, automatinis oro kondicionierius (dviejų zonų) su oro kokybės kontrolės sistema, odiniai sėdynių apmušalai, 10 krypčių elektra valdoma vairuotojo bei 4 kryptimis valdoma keleivio sėdynė, audiosistema su valdymu ant automobilio vairo, odos ir medžio salono apdailos elementai, ksenoniniai žibintai, 17″ colių lengvo lydinio ratlankiai ir daug kitos įrangos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.