Gruodžio mėnesį lyderio poziciją išlaikė LNK

Šventinį gruodžio mėnesį LNK televizijos žiūrovų dalis sudarė net 27,1 procento ir lenkė TV3, LTV ir BTV. TV3 žiūrovų dalis gruodį buvo 25,4 procento, LTV – 13,6 %, o BTV – 8,8 %.

Sėkmingai baigusi gruodžio mėnesį, LNK tapo sezono lydere. Nuo rugsėjo pirmosios LNK žiūrovų dalis sudaro 25,9 %.

Žiūrimiausia gruodžio laida – auksinis realybės šou „Kelias į žvaigždes” superfinalas. Jis sumušė visus įmanomus rekordus. Per auksinį superfinalą „Kelio į žvaigždes” žiūrovai skambino net 187 484 kartus. Auksinė transliacija tapo populiariausia ne tik gruodžio mėnesio, bet ir viso 2005/2006 sezono laida. Laida pasiekė rekordinį – 25,4 procento reitingą ir prie televizijos ekranų sutraukė net 55,9 procento tuo metu žiūrėjusiųjų televiziją. Brangiausias ir sėkmingiausias realybės šou „Kelias į žvaigždes” atsisveikino iki rudens, rugsėjį numatomas antrasis šou sezonas.

Sėkmingai televizija pasitiko ir Naujuosius metus. LNK „Žydrasis žiburėlis. 2006 prieš mūsų erą” tapo populiariausia naujametė programa. Prie ekranų sutraukęs per milijoną žiūrovų, LNK „Žydrasis žiburėlis” aplenkė TV3, LTV, PBK ir BTV Naujųjų metų naktį transliuotas laidas. Šiemet LNK muzikinis filmas „Žydrasis žiburėlis” nukėlė į 2005-uosius prieš mūsų erą, tarp „Kelio į žvaigždes” dalyvių Vilijos ir Mino įsiplieskė meilė, o žiūrovai per Naujuosius liko ištikimi LNK televizijai jau penktus metus iš eilės.

Pranešimas parengtas pagal TNS Gallup duomenis.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.