Metus palydėjo „Okinavos” karatė mėgėjai

Karatė klubas „Okinava” linksmai atsisveikino su senaisiais metais.

Į tradicines metų palydas susirinko tiek klubo auklėtinių, jų tėvelių ir svečių, jog vos tilpo talpiose Lietuvos krikščioniškojo fondo aukštosios mokyklos sporto salės tribūnose.

Vakaro šventės pagrindą sudarė draugiškos varžybos tarp Klaipėdos „Okinavos” ir Vilniaus „Sensei” jaunųjų karatė aistruolių.

Nors varžybos buvo draugiškos, tačiau nė per nago juodymą neatkaklesnės. Po daugiau nei 20 kovų tik vienu tašku komandinę pergalę šventė klaipėdiečiai. Jiems ir atiteko didžiulis tortas.

O kokia šventė be Senelio šalčio ir Snieguolės? Pirmą kartą teko matyti, kai šie du vaikų herojai ant tatamio mušėsi pagal karatė taisykles. Apie lygiąsias nebuvo net minties. Šįkart Senelis nebuvo džentelmenas ir, Snieguolės žargonu, „pakrovė malkų” savo varžovei. Po lemiamo smūgio ilgakasė negalėjo pakilti nuo tatamio net minutę.

Žiūrovai abejingi negalėjo likti tėvelių konkursui „Kelias į kiokušin”, kurį, skambant Tinos Terner dainai, sudarė tik viena rungtis – šokis iš karatė elementų.

O kai ant scenos pasirodė „B‘Avarijos” grupė – pasyvių šventės dalyvių neliko.

Klubo prezidentė Jurgita Činauskaitė pasidžiaugė gerais 2005 metais, palinkėjo savo auklėtiniams dar gražesnių pergalių ir ateinančiais metais.

Česlovas Kavarza

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.