„Lemon Joy” „Pirmosios gėlės” – karščiausia kalėdinė naujiena

Grupė „Lemon Joy” efektingai nutraukė pusantrų metų trukusią tylą. Naujausia grupės daina „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” pačią pirmąją savaitę pakilo iki trečiosios „Radiocentro” „Lietuvos top 20” vietos ir tapo karščiausia kalėdine naujiena. „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” yra pirmasis singlas iš ateinantį pavasarį pasirodysiančio „Lemon Joy” albumo „1210” [dvylika dešimt].

Po septynerių metų naują autorinių dainų albumą išleisianti grupė „Lemon Joy” sėkmingai grįžta į muzikos pasaulį. Dėl savo kruopštumo bene rečiausiai dainas įrašinėjančia lietuviška grupe vadinama „Lemon Joy” ankstesnį autorinių dainų studijinį albumą „Mylėt tave taip beprotiška ir keista” išleido dar 1999 metais. Naują šios grupės albumą „1210” išleis muzikos vadybos kompanija M.P.3.

„Tikiu, kad naujas grupės dainas pamėgs ne tik ištikimi „Lemon Joy” gerbėjai, tačiau jas atras ir nauji klausytojai”, sakė Igoris Kofas. „Albumą „1210” įrašinėjome ilgai. Pagal planus su ankstesniais leidėjais šį albumą turėjome išleisti prieš trejus metus, tačiau buvo verta palaukti”, sakė „Lemon Joy” lyderis, šiais metais albumo leidybą patikėjęs kompanijai M.P.3.

„Dainos „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)” debiuto sėkmė tik patvirtina faktą, kad publika yra pasiilgusi melodingų ir gražių dainų, kokias kuria „Lemon Joy”, sakė M.P.3 vadovas Vaidas Stackevičius. „Tikime šios grupės talentu ir džiaugiamės, kad pagaliau atsirado proga padirbėti kartu”.

„Lemon Joy” gyvuoja jau dvylika metų, per kuriuos išleido keturis albumus ir vieną rinkinį. Didžiausiais grupės hitais tapo kūriniai „Balta meilė”, „Žaidimas”, „Ką tu matei jo akyse?”, taip pat naujai įrašytos dainų „Pamiršk mane” ir „Geltoni krantai” versijos. Grupė yra laimėjusi apdovanojimą už geriausią debiutą, Igoris Kofas yra pripažintas geriausiu vokalistu. Didžiausiu grupės koncertiniu pasiekimu tapo 2001 metais „Lemon Joy” bendras pasirodymas kartu su legendine britų grupe „Pet Shop Boys” Vilniaus „Žalgirio” stadione.

Agentūra M.P.3 per beveik ketverius veiklos metus tapo lyderiaujančia muzikos vadybos kompanija, kuri rūpinasi Andriaus Mamontovo, „Skamp”, Jurgos vadyba. Prieš trejus metus pradėjusi darbą su latvių roko grupe „The Hobos”, M.P.3 tapo pirmąja Lietuvoje muzikos vadybos agentūra, kuri savo paslaugas pradėjo teikti užsienio atlikėjams. Šiais metais M.P.3 pristatė savarankiškai išleistus albumus – grupės „The Hobos” specialiai Lietuvai skirtą diską „Heaven of Green” ir didžiausiu šių metų atradimu tapusios dainininkės Jurgos albumą „Aukso pieva”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.