Fantomas išleido „Fontaną”

Pirmuoju solinio albumo autoriumi visoje realybės šou istorijoje tapo Antanas Nedzinskas iš „Dangaus”. Pats niekada neslėpęs, kad natų nepažįsta, Antanas „Danguje” dainavo taip, kaip mokėjo.

Iš kolegų sulaukdavęs priekaištų, jog traukia pro šalį, vaikinas nėmaž nesijaudino. „Manykit, ką norit, o paskutinį žodį tars publika”, – atrėždavo jis. Kaip tik publikos dėka jis tapo vienu ilgiausiai šou išlikusių dalyvių. Kojos jam nepakišo net nesibaigiantys „Dangaus” kompanijos mėginimai atsikratyti keistokai besielgiančiu sugyventiniu – kaip „etatinis” fantomas jis pats iš šou „išmetė” net tris prieš jį pralaimėjusius dangiečius.

„Esu ieškotojas, romantikas, kuriam dainavimas – savęs suradimas. Kaip atlikėjas – dainuoju taip, kaip susiformavau, vaikystėje klausydamas savo tėvų įrašų. Mano dainavime neverta ieškoti taisyklių – nes dainos, jų tekstai, emocijos kyla iš mano vidaus”, – sako naujai „iškeptas” solinio albumo, simboliškai pavadinto „Fontanas”, autorius.

Mėnesiai, praleisti „Dangaus” akademijoje, Antanui nenuėjo veltui. Vaikinas ne tik spėjo pramokti pagrindinių dainavimui ir scenai reikalingų dalykų, bet, išeidamas iš šou, jau buvo sukaupęs pakankamai didelį „kraitį”. Pirmajame Antano soliniame albume – net 13 kūrinių! Tai garsiausi ir Antano mylimiausi 60-ųjų ir 70-ųjų lietuviškos estrados šlageriai.

„Fontano” ieškokite visose muzikos prekybos vietose jau nuo gruodžio 19 dienos – dar spėsite į Kalėdų Senelio maišą įdėti puikią staigmeną linksmai į gyvenimą žvelgiantiems bičiuliams. Naujametinių vakarėlių „vinimi” taps ne tik „Elektrėnų žiburiai”, „Švelnus pūkeli” ar „Trubadūro arija” iš „Brėmeno muzikantų”, bet ir nuostabios, vyresnei kartai puikiai pažįstamos dainos „Mėlynos gatvelės” ar „Suomiška pirtis”. Jaunesnei auditorijai jos turėtų tapti netikėtu atradimu.

Šiuo metu Antanas VU Komunikacijos fakultete siekia viešųjų ryšių magistro laipsnio, tačiau su muzika atsisveikinti neketina. Kokių dar muzikinių projektų galime tikėtis iš Antano Nedzinsko, vaikinas kol kas neatskleidžia.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.