LKL čempionate „Neptūnas” – trečias

Sekmadienį vienintelėse Lietuvos krepšinio lygos reguliariojo čempionato rungtynėse Klaipėdos „Neptūnas” namuose 87:80 (21:16, 21:29, 23:19, 22:16) įveikė „Panevėžio” klubą.

Pirmąjį kėlinį klaipėdiečiai daug kartų bandė pabėgti nuo svečių, tačiau jie sugebėdavo išlaikyti saugų kelių taškų skirtumą.

Panevėžiečiai sportiškai suįžūlėjo po pertraukėlės. Tritaškiais ir dvitaškiais iš po krepšio svečiai ne tik išlygino rezultatą, bet ir persvėrė savo naudai.

Nors po didžiosios pertraukos klaipėdiečiai susigrąžino lyderio poziciją, tačiau svečiai nė nemanė pasiduoti.

Tik likus žaisti kelias minutes, kai už penktąją pražangą aikštelę paliko rezultatyviausiai žaidęs svečių legionierius Džeisonas Viljamsas, klaipėdiečiai lengviau atsipūtė.

„Panevėžio” ekipos treneris, 27-erių klaipėdietis Paulius Juodis, sakė, jog dėl to, kad tenka vadovauti meistrams, nejaučia didelio jaudulio. „Per vestuves buvo baisiau”, – pajuokavo strategas.

Iškovoję trečiąją pergalę septintosiose Lietuvos krepšinio lygos rungtynėse „Neptūno” krepšininkai pakilo į ketvirtąją vietą, o šeštąją nesėkmę per septynis susitikimus patyrusi „Panevėžio” ekipa lieka paskutinė – aštunta.

LKL čempionate pirmauja visus septynis susitikimus laimėjęs čempiono titulą ginantis Kauno „Žalgiris”.

„Neptūnas” – „Panevėžys” – 87:80 (21:16, 21:29, 23:19, 22:16). Dž.Kolemanas – 21, V.Stanevičius – 15, V.Pečiukas – 13; Dž.Viljamsas – 18, A.Milisas – 15, G.Jankauskas – 10.

Česlovas Kavarza

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.