Po įspūdingo „Išsipildymo akcijos” paramos koncerto akcijos fonde beveik 2 mln. litų

Sekmadienį, gruodžio 18 dieną, nugriaudėjo neabejotinai įspūdingiausias metų renginys – didžiausio labdaros projekto Lietuvoje „Išsipildymo akcija”, kurį organizuoja TV3 televizija ir SEB Vilniaus bankas, paramos koncertas, šviesos, muzikos ir žvaigždžių šou, kuriame dalyvavo per 100 garsiausių Lietuvos atlikėjų ir svečiai iš užsienio.

Pilnutėlėje Vilniaus „Siemens” arenoje netrūko nei geros nuotaikos, nei susižavėjimo šūksnių, nei aplodismentų. Labiausiai dūko per 4 000 vaikų, į tradicinę kasmetinę šventę suvažiavę iš įvairiausių Lietuvos kūdikių ir vaikų globos namų.

„Labai svarbi dovana šis koncertas. Nedažnai atvykstame į Vilnių, nedažnai kur nors išvykstame iš globos namų. Patinka, kad visi dainininkai dainuoja mums, mes žinome jų dainas, dainuojame kartu, dažniausiai mes matome juos per televizorių, o čia galime juos paliesti, apsikabinti. Patinka, kad čia atvažiavę mes galime gauti jų autografų ir parsivežti į globos namus”, – nenustodami koncerto metu pasakojo globos namų auklėtiniai.

Per tris „Išsipildymo akcijos” paramos koncerto, kurį, preliminariais viešosios nuomonės tyrimų agentūros TNS Gallup Media TV metrų tyrimų duomenimis pasižiūrėjo net 1 622 800 arba 49% Lietuvos gyventojų, valandas geros valios žmonės SMS žinutėmis ir skambučiais suaukojo rekordinę sumą – 884 707 litus, taip pat parduoti visi 2372 bilietai į paramos koncertą. Už juos gauti pinigai, atskaičius mokesčius „Tiketai” ir Lietuvos autorių teisių gynimo asociacijai „LATGA-A”, pateks į akcijos fondą.

Iš viso „Išsipildymo akcijai” trumposiomis žinutėmis ir skambučiais per septynias akcijos savaites jau suaukoti rekordiniai 1 719 753 litai, į akcijos sąskaitą fiziniai ir juridiniai asmenys suaukojo dar 120 592,08 Lt. Pernai akcijai iš viso buvo suaukota 1 995 870 litų.

Aukoti specialiais akcijos numeriais – 1890 (auka 2 litai) ir 1891 (auka 5 litai) – geros valios žmonės gali iki 2006-ųjų sausio 1 dienos, taip pat paremti 6727 vaikus iš 118 globos namų dar galima perkant produktus, pažymėtus akcijos ženkliuku „arkliuku” ir baltos spalvos akcijos paramos apyrankes su žodžiu VAIKAMS, kurios parduodamos didžiausiame Lietuvoje prekybos tinkle „Maxima”.

Visos akcijos metu surinktos lėšos bus skirtos 6727 vaikų iš 118 globos namų sveikatos gerinimui ir talentų ugdymui.

***

Padėti 6727 vaikams iš 118 globos namų galite siųsdami SMS žinutes su žodžiu VAIKAMS ir skambindami numeriais 1890 (auka 2 litai) ir 1891 (auka 5 litai) ir pirkdami akcijos ženkliuku „arkliuku” pažymėtus gaminius arba patys apsilankydami vaikų globos namuose. „Išsipildymo akcijos” organizatoriai TV3 ir SEB Vilniaus bankas, generaliniai rėmėjai „Topo centras” ir „Maxima”, akcijos partneriai: „Europa Royale”, „Paletti”, „Uno X”, „Mediafon”, „Gardėsis”, „Samsonas”, taip pat visi mobiliojo ryšio operatoriai – Omnitel, Tele2, Bitė GSM ir „Lietuvos Telekomas” – atsisakė administravimo mokesčio už akcijos žinutes ir skambučius, tad visi suaukoti pinigai atiteks vaikams iš globos namų. „Išsipildymo akciją” stebi audito kompanija „KPMG Lietuva”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.