Brad’ui Pitt’ui šiandien 43 – eji

Williamas Bradley Pittas gimė 1963 m. gruodžio 18 d. Oklahamoje. jo tėvas Billas buvo sunkvežimių vairuotojas, o mama Džeinė dirbo mokykloje. Sūnų jie auklėjo griežtai, atšiaurioje baptistų aplinkoje.

1982 m. Bradas pradėjo studijuoti reklamos žurnalistiką Misūrio universitete, Kolumbijos valstijoje. Tuomet jis pirmą kartą pozavo reklaminiam kalendoriui, mėgavosi ypatingu merginų dėmesiu ir laisve, kurią pajuto ištrūkęs iš asketiškos namų aplinkos. Vis dėlto po 4 metų studijų pabaigti neįstengė, metė mokslus ir patraukė į Holivudą vos su 300 dolerių kišenėje.

holivude dirbo pačius keisčiausius darbus – tiekė šaldytuvus, rinko labdarą vietinei policijai, nešiojo reklamines skrajutes, dirbo striptizo šokėjų vairuotoju. Viena striptizo šokėja rekomendavo jam aktorių mokytoją rojų Londoną, kuris turėjo didelės reikšmės Brado karjerai.

Į kino ir TV ekranus Bradas papuolė visai atsitiktinai: kartą padėjo klasės draugei vaidinti epizode,po kurio prodiuseriai netikėtai pasirinko jį, o ne į vaidmenį pretendavusią draugę. Kelerius metus Bradas vaidino TV serialuose ir laidose. Tuo metu atsiskleidė Brado žavesys, jis turėjo romanų su kino žvaigždėmis – Shalance McCall, Jill Schoelen, Juliette Lewis, Jitka Pohlodek.

Į didįjį ekraną Bradas pateko suvaidinęs filme „Telma ir Luiza” (1991 m.), kai jame atsisakė vaidinti Williamas Boldwinas. Po šio filmo gavo daugybę pasiūlymų filmuotis.

Po filmo „Septyni” Bradas dvejus metus draugavo su Gwyneth Paltrow, vėliau ėmė sklisti paskalos apie jo romaną su „Džo Bleko viešnagė” partnere Claire Forlani.

Su žmona Jennifer Aniston Bradas pradėjo slaptai susitikinėti 1998 m. Tik po metų pora viešai prisipažino bendraujanti. Tuomet atsiskleidė romantiška Brado pusė. 199 m. jis surengė 2 puotas 30 metį švenčiančiai draugei. Į vieną pakvietė 500 svečių prabangiame Los andželo restorane „Barfly”. O po savaitės užsakė lėktuvą jiems dviems ir keliems artimiems drauagms į Akapulką.

Bradas ir Jennifer susituokė 2000 m. birželio 30 d. Malibu, Kalifornijoje. Ceremonijoje dalyvavo 200 svečių. Tarp jų geri draugai aktoriai: Edwardas nortonas, Cameron Diaz, Salma Hayek. 2005 m. pradžioje pora skandalingai išsiskyrė dėl neaišių priežasčių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.