Mickey Rourke norėtų susigrąžinti žmoną

Mickey Rourke vis dar myli savo buvusią žmoną Carre Otis ir viliasi, kad jie vėl kada nors bus kartu. Pora, išsiskyrusi beveik prieš dešimtmetį santykius palaiko iki šiol.

48-rių biografinės juostos „Domino” žvaigždė M.Rourke su „Laukinės orchidėjos” žvaigžde išsiskyrė, nes poros, atvirai vartojusios alkoholį ir narkotikus, santykiai visuomet buvo labai įtempti.

Garsėjusi pavydo priepuoliais, atviromis skandalo scenomis viešumoje ir beveik atviromis neištikimybėmis buvusio boksininko-kino žvaigždės ir modelio pora visgi išgyveno susituosi šešerius metus.

Tačiau po skyrybų M.Rourke susiėmė, pradėjo lankytis alkoholikų ir narkomanų gydymo terapijose ir dabar po aštuonerių metų mano, kad yra galų gale atsikratęs šių priklausomybių.

„Carre – mano tikroji gyvenimo meilė, mano antroji pusė, ji – mano geriausias draugas”, – sakė aktorius, dabar suvaidinęs banditą juostoje „Domino”.

Neturinti bendrų vaikų pora kasdien bendrauja telefonu ir karts nuo karto susitinka papietauti.

„Ant mano peties vis dar ištatuiruotas jos veidas, niekuomet šios tatuiruotės nesunaikinsiu. Kasdien meldžiu dievo, kad galbūt atsitiks stebuklas ir mes vėl būsime drauge, laimingi iki pati gilios senatvės”, – atvirai sakė Mickey Rourke

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.