BIOK laboratorijoje sukurtas alaus šampūnas pelnė Lietuvos Metų gaminio vardą

Šių metų „Lietuvos metų gaminio” konkursui kosmetikos gamintojas BIOK pristatė savo naują produktą – „Margarita” alaus šampūną su alaus mielių ekstraktu. BIOK naujiena chemijos ir farmacijos prekių grupėje pelnė sidabro medalį.

„Kadangi „Margarita” alaus šampūnas rinkoje pasirodė tik rugsėjo mėnesį, truputį rizikavome konkurso organizatoriams pristatydami visai šviežią gaminį, kurio kokybę ir populiarumą sunku pagrįsti neturint pakankamai statistikos” , sako BIOK direktorius Linas Čereška. „Tiesa, mes patys dėl šio produkto neturėjom jokių abejonių – šampūno kokybė atitinka ISO9001 gamybos standartus, pardavimai dvigubai viršija mūsų lūkesčius, o pirmieji vartotojų atsiliepimai – teigiami”.

„Ne pirmą kartą dalyvaudami „Lietuvos Metų Gaminio” konkurse, mes norime parodyti, jog vartotojai turi galimybę įsigyti patikimą ir kokybišką lietuvišką produktą. Pelnytas medalis yra ne tik gera reklama, bet ir atpildas visam kolektyvui už pastangas siekiant kokybės ir rezultatų.”

Ankstesniuose konkursuose medaliais buvo apdovanoti ir kiti BIOK gaminiai: „Rasa” kosmetinis pienelis, maitinamasis ir drėkinamasis kremai (1998), „Margarita” rankų kremas su glicerinu (2000), „Margarita” kiaušininis šampūnas (2003).

Pagrindinis konkurso rengėjas – Lietuvos pramonininkų konfederacijos parodų ir reklamos centras „Pramekspo”. Konkursą remia Lietuvos prekybos, pramonės ir amatų rūmų asociacija, Lietuvos verslo darbdavių konfederacija, Lietuvos jaunųjų verslininkų sąjunga, Vilniaus miesto ir apskrities verslininkų ir darbdavių konfederacija, Kauno regiono smulkių ir vidutinių verslininkų asociacija, Pietų Lietuvos verslininkų konfederacija.

BIOK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.