„Sūkurio” šokėjų sėkmė „Grand Slam” finale

Singapūre baigėsi 2005 metų Tarptautinės sportinių šokių federacijos (IDSF) „Grand Slam” serijos varžybos.

Antrąją vietą finalinio turnyro klasikinių šokių programoje, aplenkę vienuolika porų, užėmė kauniečiai Arūnas Bižokas ir Edita Daniūtė. „Sūkurio” klubo duetas nusileido tik planetos bei Europos čempionams iš Italijos Domenikui Soalei ir Džojai Čerazoli. Trečiąja vieta tenkinosi Vokietijos šokėjai Saša ir Nataša Karabėjai.

Teisėjai, kurių gretose buvo ir Lietuvos atstovas Genadijus Gunko, antrąsias vietas A.Bižokui ir E.Daniūtei skyrė už valsą, lėtą fokstrotą ir kvikstepą, trečiąsias – už tango ir Vienos valsą.

Lotynų Amerikos šokių programoje vilniečiai Andrius Kandelis ir Eglė Visockaitė-Kandelis tarp vienuolikos porų buvo aštunti. Lietuvos šokėjai aplenkė Rusijos, Lenkijos bei Vokietijos poras, o varžybas baigė pusfinalyje kartu su septintojoje pozicijoje likusiais Aleksejumi Silde ir Ana Firstova (Rusija). Nugalėjo JAV atstovai Judžinas Katsevmanas ir Marija Manusova.

Naujoje IDSF pasaulio klasikinių šokių atlikėjų reitingų lentelėje A.Bižokas ir E.Daniūtė (2053 tšk.) lieka antri. Pirmauja D.Soalė ir D.Čerazoli (2368 tšk.). Trečiąją vietą užima kita Italijos pora – Paolas Boskas ir Silvija Piton (2024 tšk.).

Lotynų Amerikos šokių atlikėjų reitingų lentelėje A.Kandelis ir E.Visockaitė-Kandelis (1696 tšk.) yra šešti.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.