Po ilgos tylos „Lemon Joy” grįžta su nauja daina!

Grupė „Lemon Joy” po pusantrų metų pertraukos grįžta su nauja daina. Šiandien radijo stotis pasiekė naujausias grupės radijo singlas „Pirmosios gėlės (Baltoj tyloj)”. Ateinantį pavasarį grupė ketina išleisti ir studijinį savo naujų dainų albumą.
„Lemon Joy” yra bene rečiausiai dainas įrašinėjanti lietuviška grupė. Pranešimo apie naują autorinių dainų albumą grupės gerbėjams teko laukti net septynerius metus. Ankstesnis grupės dainų albumas „Mylėt tave taip beprotiška ir keista” buvo išleistas dar 1999 metais.
Naujausią singlą „Pirmosios gėlės” „Lemon Joy” vokalistas Igoris Kofas teigia įrašinėjęs trejus metus. „Retai būna taip, kad kūrinį įrašau iš karto. Dažniausiai nuolat sugrįžtu prie dainų, nes nemoku įrašinėti greitai”, sakė „Lemon Joy” lyderis.
Pasak Igorio Kofo, kelerius metus studijoje praleidęs prie naujų dainų, šį rudenį jis netikėtai pastebėjo, kad jų jau pakanka albumui. Naujausią „Lemon Joy” albumą išleis muzikos vadybos kompanija M.P.3.
Grupė „Lemon Joy” susikūrė 1994 metais. Po dvejų metų išleidusi debiutinį albumą „Glostyk” grupė laimėjo „Bravo” statulėlę už geriausią debiutą. Iš pradžių grojusi gitarinę roko muziką ilgainiui „Lemon Joy” pasinėrė į elektroninį skambesį.
2001 metais Igoris Kofas buvo pripažintas geriausiu vokalistu. Tais pačiais metais pasirodė „Lemon Joy” įrašytas perdainuotų dainų albumas „REstart”, kurį grupė pristatė Vilniaus „Žalgirio” stadione koncerte kartu su legendine britų grupe „Pet Shop Boys”. 2004-ųjų pradžioje buvo išleistas rinktinis „Lemon Joy” dainų albumas „Electropop”, kurį reklamavo vienintelis ir iki šiol paskutinis grupės radijo singlas „Tegul tai būna paslaptis”. Iš viso grupė per savo beveik dvylikos metų karjerą išleido keturis albumus ir vieną rinktinių dainų diską.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , , , , .

2 atsiliepimai į "Po ilgos tylos „Lemon Joy” grįžta su nauja daina!"

  1. Lemon Joy

    Dievinu sia grupe be galo dziaugiuosi jog jie sugryzo i scena su naujom dainom

  2. Gerbeja

    Tai tikrai gera grupe ir geros dainos….MAn patinka Igorio balsas…Beja jam tinka dainuot tokio stiliaus dainas ……

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.