Linxtelecom įsigijo 2005 metų greičiausiai Centrinėje Europoje augusią technologijų kompaniją

Linx Telecommunications (Linxtelecom), tarptautinių duomenų perdavimo ir Interneto paslaugų tiekėjas, turintis centrinį biurą Olandijoje, lapkričio 28 dieną paskelbė apie Lenkijos Pro Futuro S.A. ir DataCOM S.A. įmonių kontrolinių akcijų paketų įsigijimą. Pro Futuro, turinti fiksuoto bevielio ryšio tinklą visoje Lenkijoje, šių metų spalio mėnesį buvo išrinkta Deloitte kaip greičiausiai auganti technologijų kompanija Centrinėje Europoje. Kiti įsigyta įmonė DataCOM valdo optinio ryšio tinklą Varšuvoje bei aukščiausio lygio duomenų centrus (co-location).

„Paslaugų paketas, sukurtas didelėms bei vidutinio dydžio įmonėms, bei klientų ratas visoje šalyje idealiai atitinka Linxtelecom veiklą Baltijos šalių regione” sako Linxtelecom vykdantysis direktorius Boenk van Marle. „Šie įsigijimai mūsų pajamas padidins apie 20 mln. EUR ir į klientų bazę įtrauks 3 000 mažų ir vidutinio dydžio verslo klientų”.

Linxtelecom yra tarptautinė telekomunikacijų įmonė, siūlanti įvairius tinklų sprendimus ir plačiajuosčio ryšio paslaugas tarp Baltijos šalių, Lenkijos, Rusijos, Ukrainos („Regiono”) ir kitų pasaulio šalių. Įmonė teikia tarptautinius ofisų apjungimus, Interneto paslaugas, svetainių prieglobos (hostingo), duomenų centrų, VoIP, MPLS VPN tinklų apjungimo paslaugas operatoriams bei verslo įmonėms. Linxtelecom yra įsteigusi biurus Lietuvoje, Rusijoje, Lenkijoje, Estijoje, Latvijoje ir Olandijoje. Įmonė yra sukūrusi technologiškai pažangų optinį tinklą ir duomenų centrus, kad būtų optimaliai aptarnautas Regionas.

Profuturo S.A. yra Lenkijos telekomunikacijų operatorius, teikiantis paslaugas 12-oje didžiausių Lenkijos miestų. Teikiamos paslaugos apima plačiajuosčio Interneto prieigą, duomenų perdavimą, svetainių prieglobą ir VoIP. Pagrindinių klientų sąraše yra didelės ir vidutinės įmonės, vietiniai Interneto paslaugų tiekėjai ir vyriausybinės organizacijos.

DataCOM S.A yra paslaugų tiekėjas, kuris turi Varšuvoje didelį optinį tinklą, jungiantį pagrindinius Varšuvos PoP (Point of Presence). Taip pat įmonė valdo aukščiausio lygio duomenų centrus ir balso tinklą, tarp jų ir DSL, Varšuvoje.

UAB „Linx telecommunications”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.