Aviakompanija KLM plečia meniu: keleiviams vėl siūlomas alus ir vynas

Nuo vakar, lapkričio 30 d., aviakompanijos KLM ekonominės klasės skrydžių Europoje keleiviams vėl siūlomas alus ir vynas. Kartu patiekiami ir nauji Europos viešojo maitinimo produktai. Maisto produktų asortimentas plečiamas, siekiant suvienodinti meniu su aviakompanija Air France, kuri kaip ir KLM priklauso tam pačiam oro linijų aljansui.

Verslo klasės keleiviams, skrendantiems tarpžemyniniais maršrutais, KLM nuo šiol siūlo specialiai sukurtą patiekalą, įvertintą trimis Michelin žvaigždutėmis.

Nuo gruodžio 1 d. vėl tiekiamas maistas visų trumpos bei vidutinės trukmės (trumpesni nei 100 minučių) ekonominės klasės skrydžių Europoje metu. Keleiviams patiekiamas firminis sumuštinis, paruoštas naudojant įvairius aukščiausios kokybės gaminius, taip pat ir Cantadou, Philadelphia ir Old Amsterdam. Skandinavijoje šis produktų pasikeitimas galioja skrydžiams iš Kopenhagos, Giotenburgo, Stavangerio ir Kristiansano.

Visuose ilguose (ilgesni nei 170 minučių) skrydžiuose ankstesni produktai bus pakeisti Hero Wellness ir Heinz rūšių rinkiniais. Į Hero Wellness rinkinį įeina fromage frais su šviežiais vaisiais, Hero B’tween batonėlis ir Hero Wellness konservai. Kartu patiekiamas karštas carré croissant. Prie rinkinio siūlomas atšaldyto Fruit2Day buteliukas. Į Heinz rinkinyje yra makaronų salotų, krekerių ir baltojo sūrio indelis. Kartu su rinkiniu patiekiama speciali karšta duonelė.

„KLM orientuojasi į klientą, taigi mes ir toliau investuojame į produktų tobulinimą tiek žemėje, tiek ore,” – sako Paul Gregorowitsch, vykdantysis KLM viceprezidentas komercijai.

Keleiviams, skrendantiems verslo klase nuo 2005 m. gruodžio mėn. iki 2006 m. kovo 25 d., bus siūlomas specialus patiekalas, paruoštas Cees Helder, trimis Michelin žvaigždutėmis įvertinto Roterdamo restorano Parkheuvel savininko ir virėjo. Atidaręs restoraną 1986 metais Cees Helder jau po keturių metų gavo pirmąją Michelin žvaigždutę, antrąją – 1995 metais. 2002 metais jis tapo pirmuoju olandų virėju, gavusiu trečiąją Michelin žvaigždutę.

Šiuo laikotarpiu Piper Heidsieck šampanas bus pakeistas seniausio pasaulyje šampano gamintojo Gosset rožiniu šampanu.

KLM Royal Dutch Airlines

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.