Panda BusinesSecure Antivirus ypatingai gerai pasirodė olandų lyginamojoje apžvalgoje

Panda BusinesSecure Antivirus buvo labai gerai įvertintas Olandijos „LAN” žurnalo atliktoje lyginamojoje pirmaujančių septynių saugumo sprendimų apžvalgoje, kurioje buvo pabrėžtas šio Panda Software sprendimo veikimas ir labai paprastas naudojimas.

Tyrimo metu buvo testuojama Windows vietiniame tinkle su domeno kontroleriu ir klientais, dirbančiais su Windows XP SP2, ir vertinamas saugumo sprendimų veikimas prieš internetinės grėsmes, kaip pavyzdžiui, reklaminės bei šnipinėjimo programos ar „keyloggers”. Žurnale buvo išskirta AdminSecure valdymo priemonės kruopštus grafinės sąsajos dizainas: „(…) Mes turime pripažinti, kad AdminSecure yra vienas lengviausiai valdomų ir geriausiai sukurtų administravimo sprendimų, kuriuos mums yra tekę matyti..”

Kitos svarbios kritikų pabrėžtos savybės yra lankstumas ir lengvas daugybės nustatymų konfigūravimas, žymiai palengvinantis valdymą visame tinkle: „(…) Dauguma darbų gali būti padaryta pilnais, tačiau ir paprastais nustatymais(…) Su visais nustatymais Jūs galite sėkmingai susitvarkyti su visų kompiuterių, esančių Panda apsaugotame tinkle, valdymu net jei Jūs neturite jokios patirties ” .

Panda BusinesSecure veikimu vertintojai buvo labai patenkinti ir ši apžvalga patvirtino jį esant „geriausiai veikiančiu” sprendimu, išskiriant jo funkcijas bei aptikimo ir blokavimo galimybes.

Panda BusinesSecure Antivirus yra sukurtas mažoms ir vidutinėms įmonėms, kurios nori apsaugoti darbo vietas, duomenų ir pašto serverius nuo visų rūšių internetinių grėsmių (virusų, pašto šiukšlių, įsilaužėlių…). ExchangeSecure, sprendimo, sukurto visoms Exchange serverių versijoms, įtraukimas garantuoja pilną apsaugą šio tipo pašto serveriui. Proaktyviosios TruPrevent technologijos taip pat gali būti įtrauktos – tai suteiks apsaugą prieš grėsmes, nereikalaujant aprašų failų. Šios technologijos jau yra aptikusios daugiau nei 23,000 naujų ir unikalių grėsmių variantų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.