Santykius nepilnamečiai aiškinosi lazdomis

Užvakar į rajono policiją pagalbos kreipėsi Liūdynės kaime gyvenanti keturiasdešimt ketverių metų D.B. Moteris teigė, kad nepažįstami jaunuoliai dėl neaiškios priežasties lazdomis sumušė jos penkiolikmetį sūnų. Nepilnametis gydomas ligoninėje.

Tik išėjęs pro lauko duris apie pusę devintos vakaro penkiolikmetis buvo užpultas kieme buvusios grupės jaunuolių. Ginkluoti lazdomis penki ar šeši jaunuoliai puolė vaikinuką mušti. Gindamasis nuo užpuolikų paauglys dengė rankomis galvą. Po egzekucijos vaikinai dingo.

Vaikinas buvo nuvežtas į ligoninę, kur medikai nepilnametį apžiūrėjo. Paaiškėjo, kad vaikinui sulaužyti du rankos pirštai ir diagnozuotas smegenų sukrėtimas. Deja, atvykusiems į ligoninę rajono policijos pareigūnams apie užpuolimą iš nukentėjusiojo daugiau nieko sužinoti nepavyko. Nepilnametis su jais bendrauti atsisakė.

Pareigūnams atvykus į nukentėjusiojo mokyklą, paaiškėjo, kad tai nelabai pavyzdingo elgesio mokinys. Įtariama, kad šis užpuolimas galėjo būti paauglių tarpusavio sąskaitų suvedinėjimas. Įvykis tiriamas.

Virginija Sipavičienė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.