Lietuvos turistai Tenerifėje – saugūs

Pro Ispanijos Kanarų salas savaitės pradžioje praūžusi audra itin daug žalos Tenerifės salai nepadarė, visi saloje esantys Lietuvos turistai – saugūs bei tęsia savo atostogas.
Didžiausio Rytų Europoje Tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour” Kanarų salose atstovybės „Tez Tour Tenerife” duomenimis, praūžus audrai „Delta” labiau nukentėjo šiaurinė Tenerifės dalis, pietinė, kurioje ir poilsiauja Lietuvos turistai, nenukentėjo. Mėgstantiems aktyvų poilsį turistams jau trečiadienį buvo pasiūlytos ekskursijos.
„Tez Tour Tenerife” teigimu, pietinėje Tenerifės dalyje elektra nebuvo dingusi, nebuvo ir nuošliaužų. Čia poilsiaujančių turistų atostogas sugadino tik smarkus vėjas ir lietus.
Šiuo metu kartu su Tarptautiniu kelionių organizatoriumi „Tez Tour” poilsiauti į Tenerifę yra išvykę 29 lietuviai.
„Tez Tour” poilsines keliones į Tenerifės salą organizuoja jau antrą sezoną iš eilės. Vasaros sezono metu poilsiautojams siūlomas kitas Ispanijos regionas – Barselona.
Antradienį Kanarų salomis praūžusi tropinė audra „Delta” vėliau pasiekė Maroką, tačiau didesnės žalos čia nepadarė.
Tropinė audra „Delta” – tai jau dvidešimt penktasis šio sezono Atlanto vandenyno ciklonas, atnešęs smarkias liūtis ir vėją, kurio gūsiai vietomis viršijo 120 km/h greitį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.