Kirtimuose startavo nauja „Senukų” tinklo parduotuvė

Kooperatinės bendrovės Lietuvos kooperatyvų sąjungos valdoma UAB „Vilniaus kooperacijos prekyba” kartu su uždarąja akcine bendrove „Senukų prekybos centras” šiandien atidarė naują statybinių medžiagų parduotuvę sostinės Kirtimų mikrorajone.

Pasak Lietkoopsąjungos valdybos pirmininko Jono Nekrošiaus, tai jau trečiasis bendras „Vilniaus kooperacijos prekybos” ir „Senukų prekybos centro” projektas – prieš trejus metus atidarytos dvi parduotuvės Jurbarke. Bendradarbiavimas buvo sėkmingas, tad nuspręsta bendras pajėgas nukreipti į sostinę. Su UAB „Senukų prekybos centras” bendradarbiauja ir kiti Lietuvos kooperatyvų sąjungos nariai – sėkmingai veikia trisdešimt bendrų parduotuvių įvairiuose šalies regionuose, kurių mažmeninė prekių apyvarta per dešimt šių metų mėnesių pasiekė 84,3 mln. Lt – t. y., palyginti su tuo pačiu praėjusių metų laikotarpiu, išaugo 34,5 proc.

„Tikimės, kad nauja statybinių medžiagų parduotuvė puikiai įsikomponuos į atgyjančią Kirtimų mikrorajono erdvę ir bus patogi vieta apsipirkti ne tik šio bei aplinkinių mikrorajonų gyventojams, bet ir statybinėms organizacijoms bei įmonėms. Klientų patogumui prekyba biriomis statybinėmis ir izoliacinėmis medžiagomis, metalais ir metalo gaminiais, įvairiomis plokštėmis, santechnine armatūra, vamzdžiais, nuotekų sistemomis numatoma iš bendrovės teritorijoje esančio arkinio sandėlio”, – teigia naujos parduotuvės direktorius Vaidas Nausėda.

2500 kv. m ploto parduotuvėje skirtingos paskirties prekės išdėstytos dviejose erdviose salėse – vienoje iš jų prekiaujama įvairiomis statybinėmis medžiagomis, kitoje – buitinėmis prekėmis. Tai turėtų palengvinti pirkėjams reikalingų pirkinių paiešką. Juolab, kad siūlomas labai platus prekių asortimentas – jį sudaro daugiau kaip 10.000 pavadinimų prekės. Ateityje, atsižvelgiant į klientų poreikius, numatoma dar labiau išplėsti prekių ir paslaugų asortimentą.

Atidarius naująją parduotuvę, sukurta daugiau kaip 40 darbo vietų. Kvalifikuotas personalas yra pasirengęs suteikti pirkėjams išsamią konsultaciją, padėsiančią iš prekių gausos išsirinkti tinkamiausią. Kirtimuose UAB „Senukų prekybos centras” asortimento prekėmis prekiaujančios parduotuvės iki šiol nebuvo. Parduotuvė įsikūrusi strategiškai patogioje vietoje, geri privažiavimai, šalia įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Vykdant statybos darbus buvo rekonstruota dalis gatvės ir šaligatviai.

Parduotuvės atidarymo proga jos savininkai nutarė pradžiuginti pirkėjus akcija – kainų nuolaidomis ir loterija, kurioje bus galima laimėti vertingų prizų. Ji truks lapkričio 25 – 27 dienomis.

Uždaroji akcinė bendrovė „Vilniaus kooperacijos prekyba” įvairiuose šalies regionuose, įskaitant naująją, iš viso turi 19 parduotuvių, prekiaujančių kasdienės paklausos maisto ir ne maisto prekėmis.

UAB „Vilniaus kooperacijos prekyba”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.