Raminta grįžo į „Kelią į žvaigždes”

Raminta Vyšniauskaitė, pati pirma iškritusi iš „Kelio į žvaigždes”, vėl prisijungė prie kitų dalyvių.

Vėlų vakarą, kai daugiausiai šią savaitę pliusų surinkęs Mino jau žengė prie Donatos, ketindamas jai ant kaklo pakabinti minuso ženklą, į repeticijų salę staiga įėjo žvaigždžių vadybininkas Tru Sabaka. Žinia, kad būtent Donata kovos su Hariu šeštadienio finalo metu, jau neatrodė tokia svarbi net pačiai Donatai, visi smalsiai žiūrėjo į savo vadybininką.

Tru, išsitraukęs pluoštą laiškų, pradėjo juos dalinti nieko nesuprantantiems dalyviams. Vienas iš laiškų, kuris turėjo rugsėjo 2 dienos pašto antspaudą ir kurį perskaitė pats Tru Sabaka ypač nustebino „Kelio į žvaigždes” dalyvius. Mat laiškas buvo išsiųstas šou kūrėjų patiems sau, „Keliui į žvaigždes” vos prasidėjus. Ramiu kaip visada balsu Tru perskaitė, kad „…pirmoji mergina, iškris iš šou taip ir neparodžiusi, ką sugeba. Taip susiklostė aplinkybės. Teisybės ar neteisybės vardan jai suteikiamas išskirtinis šansas grįžti į projektą”.

Dalyvių akyse matėsi nerimas, sumišimas ar net išgąstis. „Čia tai šou”,- sumurmėjo Andrius. Eilinį kartą projekto kūrėjų nustebinti dalyviai pakilo pasitikti pro duris įėjusios Ramintos. Donata cypdama puolė į glėbį, kiti santūriai apkabino, o Vilija stovėjo nuošalyje ir atrodė labiausiai nusiminusi tuo, kas įvyko.

Raminta įžengė į laikinuosius savo namus, nešina dovanomis dalyviams ir nusiteikusi iš naujo pasinaudoti galimybe žengti „Keliu į žvaigždes”. Kaip jai seksis įsilieti į kitų dalyvių šeimą ir siekti savo svajonių žiūrėkite kasdien 21.20.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.