„Audi A3” – aukščiausi „Double Best Pick” saugumo įvertinimai JAV

Žymus Jungtinių Amerikos Valstijų saugos institutas „Insurance Institute for Highway Safety” (IIHS) suteikė aukščiausius „Double Best Pick” įvertinimus automobiliui „Audi A3”. Tai trečiasis „Audi” koncerno modelis, gavęs „Double Best Pick” įvertinimą šiais metais. „Audi A4” ir „Audi A6” yra gavę šį aukščiausią apdovanojimą už aukštą pasyvaus saugumo lygį. Dėl to „Audi” yra pirmasis automobilių gamintojas pasaulyje, kada nors apdovanotas saugos instituto „Double Best Pick” apdovanojimu už tris automobilius.
„Trims modeliams gavus IIHS „Double Best Pick” įvertinimą, „Audi” tapo pripažintu saugių technologijų autoritetu,” – teigia Johan de Nysschen, „Audi of America” vykdantysis vice prezidentas, – „A3 įvertinimas patvirtino šio automobilio saugumo lyderio pozicijas savoje klasės.”

Šis įvertinimas suteiktas atlikus smūgių į automobilio priekinį ir šoną testą, kurio metu JAV kompaktiško „Audi” automobilio rezultatai buvo puikūs. Šoninio smūgio testas yra viena svarbiausių vertinimo kriterijų IIHS bandymų serijoje. Šio testo metu į automobilio šoną trenkiasi 50 km/h (31 mph) greičiu judanti kliūtis. Kliūties forma atitinka lengvojo automobilio atviru kėbulu ar visureigio priekį.

Saugos institutas IIHS JAV draudimo rinkos užsakymu nuolat atlieka visų rūšių keleivinių transporto priemonių smūgio testus tam, kad nustatytų saugumo įvertinimus. Šiais rodikliais vadovaujasi ekspertai ir automobilių pirkėjai JAV bei už jos ribų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.