G.Ritchie nusisuka nuo Kabalos

Stilingiausiu kino versle tituluojamas režisierius Guy Ritchie nusivylė savo žmonos propaguojama religija. Į mistinės senovės žydų religijos Kabalos centrus kurį laiką su žmona – pop dainininke Madonna vaikščiojęs vyras, teigiama, dabar nuo šios religijos nusisuka.
Naujausią stilingą kriminalinę juostą „Revolveris” ką tik pastatęs režisierius mano, kad šis tikėjimas kažkokiu būdu atėmė iš jo tiek asmeninę, tiek profesinę sėkmę.
„Guy pagaliau suprato, kad daug laiko ir finansų reikalaudavęs religinis tobulėjimas pastaraisiais metais jam nepridėjo nei sėkmės, nei laimės, nei dvasinės ramybės. Greičiau anaiptol. Net ir karjeros požiūriu prieštaringai vertinamas tikėjimas jam nėra naudingas”, – šaltinį citavo dienraštis „Tatler”.

Tą paliudyti gali ir naujausios šios šeimos paparacinės nuotraukos: jau porą menesių į mėgiamą Kabalos centrą Madonna užsuka viena su vaikais

Kabala – tai senovinė judaistinė religinė kryptis „pritraukusi” nemažai garsenybių į savo gana izoliuotus centrus. Šį tikėjimą išpažįsta Britney Spears, Gwyneth Paltrow, Demi Moore, Ashtonas Kutcheris, Paris Hilton, Naomi Campbell, Mickas Jaggeis, Brittany Murphy, Winona Ryder ir net Monica Lewinsky.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.