„Lietuvos draudimo” klientai galės rinktis tinkamiausią būsto draudimo variantą

Nuosekliai augant gyventojų turto draudimo rinkai keičiasi klientų poreikiai – vis dažniau pageidaujama ne tik standartinės draudimo apsaugos, bet ir papildomus poreikius tenkinančių draudimo produktų. Atsižvelgiant į tai, didžiausia draudimo bendrovė Baltijos šalyse „Lietuvos draudimas” nuo šios savaitės pristato novatorišką sprendimą – visiškai naujos kokybės būsto draudimą. Nuo šiol kompanijos klientai galės patys pasirinkti, kokios draudimo apsaugos norėtų ir įsigyti maksimalų, standartinį arba minimalų būsto draudimo paketą.

„Turime beveik 75 procentus gyventojų turto draudimo rinkos ir pastebime tendenciją, kad drausdamiesi klientai nori didesnės pasirinkimo laisvės bei platesnės draudimo apsaugos. Todėl mūsų atnaujintas gyventojų būsto draudimas suteiks galimybę rinktis iš trijų draudimo variantų draudžiant tiek pastatus, tiek namų turtą”, – tvirtino „Lietuvos draudimo” Turto draudimo skyriaus vadovas Arūnas Raziūnas.

„Minimalus” draudimo variantas klientams suteiks būtiniausią draudimo apsaugą nuo ugnies, vandens, gamtinių jėgų bei namų turto vagystės. „Standartinis” draudimo variantas suteiks būtiniausią draudimo apsaugą bei papildomas, dažniausiai klientų pageidaujamas, draudimo apsaugas (draudimas nuo piktavališko pastatų sugadinimo, turto sugadinimo dėl elektros įtampos svyravimų, svečių daiktų draudimas ir kt.). Geriausią draudiminę apsaugą garantuos „Maksimalus” draudimo variantas, kurio draudimo apimtis yra didžiausia (be būtiniausios apsaugos ir dažnai pageidaujamų dalykų bus ir nestandartinių, šiuolaikinei visuomenei aktualių paslaugų. Tai draudimas nuo šildymo sistemos ir jos įrenginių gedimo, elektros variklių, esančių būste, gedimo, vertybių (pinigų, papuošalų, dokumentų ir pan.) draudimas, durų užrakto pakeitimo išlaidos praradus raktą ir kt.).

Kartu draudžiant ir pastatus, ir namų turtą, klientams bus pasiūlyta itin patraukli kaina, o „Standartiniame” bei „Maksimaliame” pastatų draudimo variantuose bus automatiškai suteikiamas civilinės atsakomybės draudimas tam tikrai sumai („Standartiniame” variante – 5 tūkstančių litų, „Maksimaliame” variante – 10 tūkstančių litų draudimo sumai).

„Lietuvos draudimo” Turto draudimo skyriaus vadovo A.Raziūno teigimu, šis produktas atvers naują kokybės puslapį turto draudimo rinkos istorijoje. „Gyventojai vis labiau įvertina turto draudimą, kaip galimybę apsisaugoti nuo finansinių rūpesčių atsitikus nelaimei ir užsitikrinti patirtų nuostolių kompensavimą. Tai įrodo ir statistika – gyventojų turto draudimo rinka šiemet, lyginant su praėjusiais metais, auga daugiau kaip 20 procentų. Manome, kad mūsų siūlymai klientus dar labiau sudomins ir paskatins įsigyti geriausiai jų poreikius atitinkantį būsto draudimą”, – sakė A.Raziūnas.

Įvairiais statistiniais duomenimis, kasdien Lietuvoje vidutiniškai įvyksta apie 130 turto vagysčių, 40 gaisrų ir dešimtys vandentiekio avarijų. Milijoninių nuostolių gyventojams padaro ir gamta – liūtys, audros, sniegas, potvyniai ir kt. Išmokos taip pat auga – 2005 m. 01-10 mėn. LD gyventojams atlygino nuostolių už 11,7 mln. Lt. – 21 procentu daugiau negu pernai tuo pat metu.

„Lietuvos draudimas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.