A.Wengeras neketina tylėti

Londono „Arsenal” vyriausias treneris Arsene`as Wengeras vėl įžiebė nesantaikos ugnį su kolega iš „Chelsea” klubo Jose Mourinho. Ši pora nenurimo visą savaitę ir intensyviai viešai aiškinosi tarpusavio santykius, pradedant pirmadienį pasirodžiusiu J.Mourinho komentaru, kuriame jis spėliojo, ar A.Wengeras nėra apsėstas „Chelsea” ir išvadino jį „vujaristu”.

„Kanonierių” vadas atkirto: „Aš komentuosiu „Chelsea” žaidimą kada tik norėsiu. Niekas man neuždraus to daryti. Juk čia ne diktatūra. Jose Mourinho mane viešai įžeidė kalbėdamas tikrai ne apie futbolą”.

Kita vertus, J.Mourinho teisinosi, jog nenorėjo nieko užgauti, o prancūzą užsipuolė po to, kai „Chelsea” surinko 120 puslapių dosjė su jo komentarais apie „Premier” lygos čempionus. Penktadienį A.Wengeras nusistebėjo, jog toks dokumentas iš vis egzistuoja. „Net nežinau ką pasakyti. Esu priblokštas, nes mūsų klube panašių dosjė niekada nebuvo”, – stebėjosi A.Wengeras.

Ketvirtadienį Jose Mourinho sutiko atsiprašyti, jeigu „Arsenal” vyriausias treneris padarys tą patį. Vis dėl to, Arsene`as Wengeras, kuris ketino imtis panašių veiksmų prieš savo konkurentą, neparodė jokio noro taikytis: „Man ši istorija baigėsi ir tikrai nenoriu apie tai daugiau šnekėti. Jeigu reikės aš imsiuosi atitinkamų veiksmų, tačiau kokie jie bus kol kas nenusprendžiau. Jeigu žmonės kalba, jog mano komanda prastai žaidžia, jog jie jos nemėgsta, aš galiu tai priimti. Kuomet aš kalbu apie futbolą, galiu pasakyti tai, kas kitom komandom nepatinka, tačiau niekada nenorėjau nieko įžeisti. Aš galiu pakartoti tai, ką sakiau savaitės pradžioje – Jose Mourinho komentarai buvo nepagarbūs ir visiškai atitrūkę nuo realybės. Aš neįsivaizduoju, kas jį privertė taip nusišnekėti, tačiau tai nei kiek netrukdo man miegoti”.

Futbolo Asociacija, Lygos trenerių asociacija ir abu klubai griežtai nurodė vyriausiems treneriams „prikąsti liežuvius”.

Spėjama, jog ketvirtadienį „Chelsea” vykdantysis direktorius Peteris Kenyonas kalbėjo telefonu su kolega iš „Arsenal” klubo ir susitarė nutraukti žodžių karą.

|

Be to, A.Wengeras sukritikavo žurnalistus, už tai kad šie dažnai iškraipo jo komentarus, ištraukdami juos iš konteksto, kaip tai buvo, kuomet esą „Arsenal” vyriausias treneris J.Mourinho pavadino „visišku kvailiu”.

Jose Mourinho prieš Arseną Wengerą (komentarai)

J.Mourinho pradėjo: „Jis yra vienas iš tų vujaristų”.
A.Wengeras atkirto: „Jo komentarai yra nepagarbūs ir visiškai atitrūkę nuo realybės”.
J.Mourinho tęsė: „Mes surinkome atskirą dosjė su A.Wengerio komentarais apie „Chelsea””.
A.Wengeras atsakė: „Jeigu mane kas nors puola, aš ginuosi”.
J.Mourinho teisinosi: „Jeigu jis yra pasiruošęs atsiprašyti, aš padarysiu tą patį”.
A.Wengeras nenurimo: „Aš komentuosiu „Chelsea” žaidimą kada norėsiu ir niekas man to neuždraus”.

Gediminas Daukša

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.