Geriausias studentas DJ, laikrodininkas ir šachmatininkas

Progų save išbandyti yra įvairių sričių mėgėjams, būsimiems ir esamiems specialistams

Dar nesibaigus pirmakursių krikštynų vajui, kauniečiams ir kitais būdais siūloma įsilieti į akademinės visuomenės pramogas, laisvalaikį. Vakar prasidėjo geriausio studento didžėjaus Lietuvoje rinkimai, po savaitės iš jaunimo laukiama idėjų saulės laikrodžiui projektuoti, o lapkričio viduryje startuos jubiliejinis studentų šachmatų ir domino turnyras.

Geriausias prie pulto

Vakar Kauno klube „City metro” pradėtas įgyvendinti projektas, kurio pabaigoje paaiškės geriausias Lietuvos studentas – didžėjas. Rinkimai vyks 4 etapais, per kuriuos geriausiai pasirodžiusieji prie pulto jaunuoliai paklius į finalą.

„Studentai mėgsta groti, mėgsta pasirodyti”, – įsitikinęs renginio organizatorius Giedrius. Registruotis konkursui galima telefonu
8-672 24158.

Laukia idėjų

Kauno technologijos universitetas skelbia konkursą saulės laikrodžiui suprojektuoti, jo apipavidalinimui sugalvoti ir techninėms naujovėms pasiūlyti.

„Saulės laikrodis – gražus ir prasmingas architektūrinis akcentas, ir dabar nepraradęs savo vertės. Šiandien jį papildžius naujais informacinių technologijų laimėjimais, galima pademonstruoti tiksliųjų mokslų ir menų sintezę”, – teigė organizatoriai.

Pirmoji konkurso dalis – architektūrinė, meninė, o antroji skirta pateikti ne tik saulės laikrodžio sprendinio idėją, bet ir pasiūlyti, kaip, pasitelkiant technologines galimybes, praplėsti jo funkcines galimybes.

Laikrodžiui parinkta vieta ant KTU Informacinių technologijų plėtros instituto pastato pietinio fasado. Pasiūlymų laukiama iki lapkričio 10 dienos. Geriausius ketinama įvertinti piniginiais prizais.

Saulės laikrodžio projektai numatomi eksponuoti ir vertinti KTU Technoramoje 2005. Daugiau informacijos rasite http://www.ktusa.lt/?id=68&nid=447.

Šachas ir matas

Lapkričio 14-18 dienomis nuobodžiauti neteks šachmatų ir domino asams. Toks turnyras organizuojamas jau penktąjį kartą. Jame gali dalyvauti visų aukštųjų mokyklų studentai. Šachmatininkų kovos bus padalytos į du pogrupius: mėgėjų ir profesionalų. Abiejų pogrupių laimėtojai bus apdovanoti. Domino turnyre žaidėjai varžysis viename pogrupyje, laimėtojai taip pat bus apdovanoti vertingais prizais.

Norintieji dalyvauti gali registruotis el.paštu chess@rafes.lt, tel. 300964 arba adresu Studentų g. 69-113.

Jurgita Murauskaitė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.