Lietuviai, kaip ir europiečiai, renkasi geriausius Turkijos viešbučius

Didžiausia turistinė kompanija pasaulyje TUI sudarė geriausių pasaulio viešbučių sąrašą „TUI Holly 100”. Šis sąrašas sudarytas, atsižvelgiant į poilsiautojų komentarus. Į šimtuką geriausiųjų pateko 16 Turkijos viešbučių. Pirmą kartą iš visų TUI poilsiautojams siūlomų šalių net trys Turkijos viešbučiai pateko į pirmąjį dešimtuką.
Aukščiausią – penktąją – vietą dešimtuke iš turkiškų viešbučių užėmė „Tez Tour” turizmo holdingui priklausantis 5* „Amara Beach Resort” viešbutis. Devintoje – „Hotel Cornelia De Luxe Resort”, dešimtoje – „Iberotel Sarigerme Park”.
Daugiau nei prieš metus Turkijos kurorte Side atidarytas viešbutis „Amara Beach Resort” jau du sezonus priima turistus. Kelionių organizatorius TUI turi išskirtines teises parduoti šį viešbutį Vokietijos rinkoje. Šis viešbutis populiarus ne tik tarp Vakarų Europos turistų, bet ir tarp Lietuvos. Jau antrą vasaros sezoną šiame viešbutyje ilsėjosi ir daugelis Lietuvos poilsiautojų, tuo tarpu, Kemero kurorte ne mažiau populiarus buvo kitas „Tez Tour” turizmo holdingui priklausantis viešbutis „Amara Club Kemer”.
Penkių žvaigždučių kategorijai priklausantis „Amara Beach Resort” įsikūręs Side kurorte. „Tez Tour” turizmo holdingas Turkijoje plečia nuosavą Amara viešbučių tinklą, kuriam jau priklauso 4 viešbučiai, visi jie priskiriami 5 žvaigždučių kategorijai. „Tez Tour” ir toliau planuoja plėsti viešbučių tinklą.
Kelionių organizatorius TUI geriausių viešbučių šimtuką renka kasmet. Keliautojai viešbučius gali rinktis tik iš TUI siūlomų viešbučių sąrašo. Viešbučiai renkami pagal klientams pasiūlytą geriausią kainos ir kokybės derinį, populiarumą.

TUI Holly 2005 dešimtukas:

1. Travel Charme Kurhaus Binz, Vokietija
2. Seaside Grand Hotel Residencia, Kanarų salos
3. Hotel Duque de Najera, Ispanija
4. Hipotel Barrosa Palace Wellness & Spa, Ispanija
5. Hotel Amara Beach Resort, Turkija
6. Pestana Palms Aparthotel, Portugalija
7. Travel Charme Hotel Strandidyll, Vokietija
8. Travel Charme Hotel Kurhaus Sellin, Vokietija
9. Hotel Cornelia De Luxe Resort, Turkija
10. Iberotel Sarigerme Park, Turkija
„Tez Tour” sudaro 10 tarptautinių kompanijų, kurios rūpinasi turistų pristatymu ir aptarnavimu itin pamėgtuose šiltųjų kraštų kurortuose. Tarptautinis kelionių organizatorius „Tez Tour”, siūlantis keliones į keletą populiariausių kurortų, šiose šalyse dirba tik per savo bendrovės atstovybes, o ne bendradarbiauja su kitomis kompanijomis. Tai leidžia kompanijai pasiekti maksimalių rezultatų, pasiūlyti geresnius viešbučius už priimtiną kainą. Organizatorius savo biurus, užtikrinančius kokybišką aptarnavimą nuo kelionės pradžios iki pabaigos, turi Ispanijoje (Kosta Brava, Kosta Dorada, Maljorka), Turkijoje (Stambulas, Antalija, Marmaris, Bodrumas), Egipte (Hurgada, Šarm El Šeichas), Tailande (Pataja, Puketas), Kanarų salose (Tenerifė), Kuboje (Havana, Varadere), Dominikos Respublikoje (Punta Kana). Iš viso kompanijoje dirba daugiau nei 2 tūkstančiai darbuotojų. Artimiausiu metu „Tez Tour” ketina savo atstovybes atidaryti Estijoje, Baltarusijoje, Bulgarijoje ir Norvegijoje.
Per pirmuosius du veiklos Lietuvoje metus Tarptautinio kelionių organizatoriaus „Tez Tour” siūlomas keliones užsisakė daugiau nei 50 tūkstančių Lietuvos poilsiautojų. Daugiausiai jų poilsiavo Turkijos (vasaros sezono metu) ir Egipto (žiemos sezono metu) kurortuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.