Atvyksta šilutiškiai

Šį vakarą Klaipėdos žvejų rūmų Teatro salės sceną okupuos šilutiškiai. Šilutės dramos teatras pristatys Sergejaus Paciuko režisuotą spektaklį „Smulkūs vedybiniai nusikaltimai” pagal E.E.Šmito kūrinį.

Smulkūs vedybiniai nusikaltimai. Juodojo humoro komedija apie vedybinį gyvenimą. Penkiolika metų santuokos. Vieną dieną Žilis atsibunda ligoninėje su tvarsčiu ant galvos. Gal buvo avarija? Staiga jis suvokia, kad nieko neprisimena – amnezija. Po kelių dienų į palatą ateina nematyta seselė, graži moteris, ir sakosi esanti… jo žmona Liza. Ji parsiveža Žilį į namus (?) ir pamažu pradeda jam pasakoti apie jų meilę ir bendrą gyvenimą, kurio jis neprisimena. Vienas iš jų meluoja. Kuris? O gal abu? Situacija versis aukštyn kojom ne vieną kartą. Liza ir Žilis pateiks mums daug netikėtų akibrokštų, kurie prajuokins ir privers susimąstyti.

Kultūros ministerija, akreditavusi Šilutės dramos teatrą, pakėlė jį į vieną lygį su profesionaliais nacionaliniais teatrais. Tokio pripažinimo sulaukęs teatras – vienintelis šalyje rajono kolektyvas. Kiti profesionaliais pripažinti teatrai yra apskričių centruose: Panevėžyje, Telšiuose, Marijampolėje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.