Įšpardavę bilietus į „Chippendales” pasirodymus, organizatoriai rengs papildomą šou Vilniuje

Lapkričio mėnesį koncertinės agentūros „Makroconcert” organizuojami seksualiųjų „Chippendales” vyrukų pasirodymai Lietuvoje susilaukė milžiniško lietuvaičių dėmesio.
Bilietus į šokėjų pasirodymus Kaune ir Vilniuje merginos išpirko iki renginio likus trims savaitėms.

Jau nuo praeitos savaitės agentūros „Makroconcert” telefonai įkaitę nuo „Chippendales” fanių skambučių. „Kasdien sulaukiame begalės merginų skambučių. Visos teiraujasi papildomų bilietų į „Chippendales” šou. Po tokio skambučių antplūdžio nusprendėme surengti papildomą šou Vilniuje” – „Chippendales” populiarumu džiaugėsi „Makroconcert” ryšių su visuomene atstovė Inga Grigaliūnaitė.

„Chippendales” savo aistringoms gerbėjoms lapkričio 9 d. Vilniaus „Ledo rūmuose” padovanos ir antrąjį pasirodymą: papildomas šou bus surengtas 18 valandą.

„Jau turime ne tik sostinės merginų, bet ir kauniečių užsakymų bilietams į antrąjį šou Vilniuje” – teigė I. Grigaliūnaitė.

„Chippendales”, kurie dar vadinami „pačiu karščiausiu amerikietiško eksporto produktu”, rugsėjo pabaigoje leidosi į turą „European Fantasy Tour”, per kurį surengs apie 70 pasirodymų 16 Europos šalių. Pasirodymus žada aplankyti beveik 100 tūkstančių moterų.

„Chippendales” pasirodymuose – koncentruota erotikos dozė. Raumeningi ir įdegę kūnai, žavios šypsenos, aksominis balsas, grakštūs ir išraiškingi judesiai. Pasirodymuose šoka 12 fiziškai tobulų vyrų, kurie nuginkluoja moterišką auditoriją seksualia ir skoninga choreografija: tai Kevinas Cornellis, Mario Covacevichius, Juanas De Angelo, Shawnas Deanas, Mike’as Edwardsas, Paulas Gunnas, Hugo Harrisas, Billy Jeffery, Antonio de Marco, Davidas Nichollas, Xavieras Raffaelis ir Paulas Welderis.

Ugniagesių, statybininkų, kaubojų ar kariškių uniformomis pasipuošę vaikinai patenkina daugybės pasirodymą stebinčių moterų fantazijas apie uniformuotus vyrus. Tai tobulos muzikos, aistringų šokių judesių ir scenos meno reginys.

Koncertinė agentūra „Makroconcert” Lietuvos merginoms yra paskelbusi konkursą – ieškomos dvi merginos, norinčios tapti „Chippendales” šokėjų turo Lietuvoje vadybininkėmis.

„Chippendales” pasirodymai: lapkričio 7 d. Klaipėdos Žvejų kultūros rūmuose, lapkričio 8 d. Kauno naktiniame klube „Metelica”, lapkričio 9 d. (18 h. ir 20 h.) Vilniaus ledo rūmuose. Bilietų kainos nuo 40 iki 70 litų. Bilietus galima įsigyti per „Bilietai Lt” bilietų platinimo sistemą.

„Makroconcert”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , .

2 atsiliepimai į "Įšpardavę bilietus į „Chippendales” pasirodymus, organizatoriai rengs papildomą šou Vilniuje"

  1. pelyte

    oooo… nebrangu… dar bilietu idomu yra? 🙄

  2. supykusi

    Kaune konsertas tai tikras Š…..as,sale maža 😕 o jau apie apsauga pagalvojus tai net šlykštu darosi 😡 su moterim elgesi kaip su gyvuliais,vienas toks aptekes taukais isterikas,dauže per uzpakalius,zinote mes ne to ten ejome,kad kazkokie nupezeliai grabinetusi 😡 ir alkunem dauzytu

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.