LNK transliuos NBA kovas

Garsiausiesiems ir populiariausiems Lietuvos krepšininkams išvykus už Atlanto, LNK pradeda rodyti stipriausios pasaulyje krepšinio lygos kovas. Nuo lapkričio 9-osios trečiadieniais po žurnalo vyrams „Ragai” bus transliuojamos NBA varžybos.

„Rodyti geriausią pasaulyje krepšinį televizija nusprendė neatsitiktinai – šį sezoną prestižinėje NBA lygoje žais rekordinis skaičius – net šeši krepšininkai iš Lietuvos. Todėl žiūrovai galės ne tik mėgautis klasišku žaidimu, bet ir sirgti už vieną ar kitą „lietuvišką” komandą”, – sakė LNK generalinis direktorius Paulius Kovas.

LNK rodys svarbiausias varžybas, kuriose žais lietuviai. Rungtynes komentuos LNK sporto žurnalistas Tomas Langvinis.

„Daugiausia dėmesio skirsime „auksinio berniuko” iš Lietuvos, geriausio Europos krepšininko Šarūno Jasikevičiaus Indianos „Pacers” klubui, Arvydo Macijausko Naujojo Orleano „Hornets” ekipai, Klivlando „Cavaliers” klubui su dviem lietuviais – Žydrūnu Ilgausku ir naujoku Martynu Andriuškevičiumi, Čikagos „Bulls” komandai su Dariumi Songaila ir Denverio „Nuggets” ekipai, kurioje turėtų rungtyniauti Linas Kleiza”, – sakė Tomas Langvinis.

Pasak Tomo Langvinio, NBA ekspertai prognozuoja skirtingus lietuvių krepšininkų vaidmenis. „Š. Jasikevičius ikisezoninėse varžybose parodė, kad tarp kitų NBA žaidėjų jaučiasi užtikrintai ir galės daug prisidėti prie „Pacers” pergalių. Klivlando „Cavaliers” komandoje rungtyniaujantis Ž. Ilgauskas laikomas vienu geriausių lygos centrų, tačiau abejojama, ar naujokas M. Andriuškevičius šiemet galės ženkliai prisidėti prie komandos. Darius Songaila šiemet žais už legendinę Čikagos „Bulls” ekipą. Per ikisezonines rungtynes „Bulls” ekipoje Songaila demonstravo puikią formą. L. Kleiza, anot komandos vyriausiojo trenerio Džordžo Karlo, sezoną greičiausiai pradės žemesnėje lygoje. Prognozuojama, jog A. Macijauskas „Hornets” gretose užkimš didžiausią praėjusių metų komandos spragą – snaiperio trūkumą. Beje, į Hornets tik ką perėjo D. Mason, ar esate matęs kaip jis krauna kamuolį iš viršaus?”

Pirmosios varžybos bus rodomos lapkričio 9-ąją, tai bus Klivlando „Cavaliers” ir NBA čempionų San Antonio „Spurs” dvikova. Prieš varžybų transliacijas, jau lapkričio 6-osios vakarą, LNK transliuos specialią laidą „NBA apžvalga”.

NBA varžybos – trečiadieniais 23.15 val. po žurnalo vyrams „Ragai”.
NBA apžvalgos – sekmadieniais po vakaro filmo.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.