Linksmiausia šių metų komedija!

Jeigu manėte, kad Ostapas Benderis negalėtų gyventi XXI amžiuje, labai klystate! Tereikia pasitelkti šiek tiek fantazijos, apsukrumo, ir net pats absurdiškiausias verslo sumanymas gali virsti tikrove… Šiuo principu vadovaujasi Edikas Letovas – šiuolaikinis O.Benderis iš linksmiausios šių metų komedijos „Vargšai giminaičiai”.
Niekam ne paslaptis, kad Europoje, Australijoje ar Amerikoje gyvena milijonai išeivių iš Sovietų Sąjungos. Daugelis jų susikrovė turtus, daugelį jų kankina ne tiek tėvynės ilgesys, kiek noras rasti giminaičius, kurie liko plačiojoje tėvynėje. E.Letovas, žinoma, pasiruošęs ištiesti pagalbos ranką bėdos ištiktiems užsienio turtuoliams. Juolab, kad tikrųjų giminaičių ieškoti net neverta – tapti užjūrio turtuolių giminėmis už keliolikos dolerių atlyginimą sutinka nedidelio Ukrainos miestelio gyventojai. Šį sumanymą palaiko ir miestelio valdžia, kurią šiuolaikinis O.Benderis sužavi pasakomis apie atvykėlių investicijas į vietos šiluminę elektrinę, netrukus iškilsiantį verslo centrą ir naują „Ikarusą”, kurio taip trūksta autobusų parkui. Tačiau netrukus paaiškėja, kad apsukrusis verslininkas neįvertino kai kurių savojo užmojo trūkumų, ir padėtis, atvykus užsieniečiams, tampa nevaldoma.
Pagrindinius vaidmenis režisieriaus Pavelo Lungino („Vestuvės”, „Oligarchas”) komedijoje „Vargšai giminaičiai” atlieka garsūs rusų aktoriai: Konstantin Chabenskij („Dangus. Lėktuvas. Mergina”, „Savi”, „Nakties sargyba”, „Valstybės patarėjas”), Sergej Garmaš (TV serialai „Kamenskaja” ir „Brigada”), Leonid Kanevskij („Briliantinė ranka”, „D’artanjanas ir trys muškietininkai”, ), Natalja Koliakanova („Vestuvės”), Marina Golub („Užtarkite žodį už vargšą husarą”, „Veros vairuotojas”), Daniil Spivakovskij („Mano įbrolis Frankenšteinas”).

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.