Nustatytas įtariamuosius brolius vežęs klaipėdietis

Užvakar sulaikytas dar vienas bendrininkavimu nužudant palangiškį Aleksandrą Šupčinskį įtariamas klaipėdietis.

Pirmadienį, apie 16.30 val., į areštinę uždarytas uostamiesčio „Ąžuolyno” gimnazijos moksleivis Modestas Dromantas (gim. 1987 m.). Manoma, kad jis į Palangą vežė A. Šupčinskio nužudymu įtariamus brolius Koroliovus bei žinojo apie planuojamą nusikaltimą.

Žinios apie šios istorijos detales visuomenę pasiekia kone kasdien. Neseniai areštinėn pateko Aurimas Šolys (gim. 1983 m.). Jis taip pat įtariamas padėjęs anksčiau nustatytiems įtariamiesiems.

A. Šupčinskio nužudymu įtariami broliai niekur nedirbęs Andrius Koroliovas (gim. 1983 m.) ir septyniolikmetis Viktoras, besimokęs Klaipėdos laivininkų mokykloje, suimti praėjusią savaitę.

Algimantas Akavickas (gim. 1978 m.) įtariamas pirkęs nužudytajam priklausiusius daiktus, apklaustas ir paleistas.

Į areštinę mėnesiui uždaryta buvusi nužudytojo žmona Galina Šupčinskaja (gim. 1961 m.) prisipažino organizavusi nusikaltimą. Teigiama, kad užsakyto nusikaltimo priežastis – pavydas bei turto dalybos. Įtariama, jog buvusi žmona už keletą šimtų litų pasamdė brolius, kad šie pagąsdintų A. Šupčinskį, tačiau šie persistengė.

44 metų A. Šupčinskio lavoną su išorinėmis smurto žymėmis Palangoje, Sodų gatvėje esančiame garaže, rado kartu gyvenęs sūnus.

Beje, pamažu aiškėja ir kiti įtariamųjų nusikaltimai. Pirmadienį Klaipėdos 1-ajam PK 36 metų Vyturio g. gyventojas Igoris D. pranešė, kad praėjusią savaitę Rumpiškės g. iš matymo pažįstamas vaikinas spyrė jam į galvą ir atėmė 150 litų įvertintą mobiliojo ryšio telefoną. Klaipėdos ligoninėje diagnozavus galvos ir veido sumušimą, girtumą, vyras išleistas gydytis ambulatoriškai.

Spėjama, jog išgėrusį vyrą apiplėšė A. Koroliovas. Beje, būtent tądien jis ir uždarytas į areštinę įtarus nužudymu.

Sandra Žemaitytė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.