”Egzotika” plečia asortimentą

Prieš 15 metų Panevėžyje veiklą pradėjusi įmonė „Egzotika” šiuo metu yra didelį prekybos tinklą turinti bei visoje šalyje žinoma bendrovė. Visuomet kėlėme sau tikslą pirkėjams pasiūlyti geriausią kainos ir kokybės santykį. Tokia strategija pasiteisino su kaupu. Per pastaruosius šešerius metus mūsų padangų pardavimas išaugo daugiau nei penkis kartus.

Sukaupta patirtis duoda ”dividentų”

„Egzotikos” savininkas ir vadovas – gerai žinomas lenktynininkas, Lietuvos ralio čempionas Rokas Lipeikis. Lenktynių trasose sukauptas patyrimas ir įgytos žinios leidžia „Egzotikos” pirkėjams pasiūlyti labiausiai jų poreikius tenkinančias padangas, suteikti profesionalias konsultacijas tiek dėl padangų pasirinkimo, tiek dėl eksploatacijos.

Viena svarbiausių šio sezono naujienų padangų rinkoje yra ta, kad ”Egzotika” tapo oficialia ”Continental” padangų importuotoja. Vokiečių koncernas ”Continental AG” įvertino mūsų patirtį ir pasiekimus padangų prekybos srityje ir patikėjo mūsų firmai platinti didžiausią prestižą ir aukščiausią kokybę turinčias ”Continental” padangas. Tai dar labiau sustiprino mūsų pozicijas rinkoje, o padidėjęs asortimentas patenkins įvairiausius pirkėjų poreikius. Koncernas ”Continental AG” įsigijęs garsias padangų gamintojų bendroves norvegų ”Viking” ir švedų ”Gislaved”, apjungė ilgametę šių garsių gamintojų ir savo patirtį, ir tapo pasauliniu žieminių padangų gamybos lyderiu, gaminančiu tik aukščiausios kokybės padangas. Mes labai didžiuojamės, galėdami mūsų vairuotojams pasiūlyti šias puikias padangas.

Naujienos iš ”Nokian” gamintojų

” Egzotika” jau pardavė per 300 tūkstančių ”Nokian” padangų. Lietuvos vairuotojai jas labai pamėgo. Suomiai, garsėję savo užsispyrimu kurti tik geriausias ir tik prestižines padangas, šiemet gerokai visus nustebino, pristatę vidutines ir žemesnes pajamas turintiems vairuotojams prieinamas žiemines padangas. Tai ” Nordman 1” bei ”Nokian W”.

„Nordman” keičia „Nordman 1”

Šiemet „Egzotika” siūlo dar naujesnio modelio dygliuotas „Nordman 1” padangas, kurios pakeis vairuotojų pamėgtas „Nordman”. Netenka abejoti, jog naujosios, perėmusios visas gerąsias savo pirmtakių savybes, bus dar patikimesnės bei ilgaamžiškesnės.

„Nordman 1” pagrindą sudaro itin dideliu lankstumu pasižymintis nailoninis diržas, o jų patikimumą liudija šio modelio padangų gamyboje įdiegta kryptinė padangų paviršiaus atraminių, besiliečiančių su kelio danga, smaigalių paviršiaus struktūra bei patentuota dvylikos eilių Eco Stud sistema.

Su „Nordman 1″ padangomis daug saugiau jausis vairuotojai tiek ant patižusio sniego ar purvo, tiek ant suplūkto sniego ar ledo. Naujosios padangos nepriekaištingai išstumia vandenį, patižusį sniegą ar purvą, susidarančius tarp padangos ir kelio dangos. O šių padangų protektoriaus struktūroje esantys 1000 aštrių kampų įtakoja gerą sukibimą bei trauką, bei kartu apsaugo ir nuo šoninio slydimo.

Protektoriaus struktūra bei aštrios lamelės užtikrina geresnį sukibimą su kelio danga važiuojant suplūktu sniegu ar ledu. Šios jų savybės tuo pačiu įtakoja ir geresnį automobilio valdomumą bei tylesnį, komfortiškesnį važiavimą.

Naujosios ”Nokian W”.

Šios padangos sukurtos nuolat besikeičiantiems Europos žiemų orams. Su jomis saugu važiuoti ne tik tada, kai ant kelio ledas ar sniegas, bet ir lyjant lietui, bei sausu asfaltu.
Šios padangos gaminamos trijų greičio indeksų : T-iki 190km/h, H-210 km/h ir V-iki 240 km/h.

„Continental” naujienos artėjančiai lietuviškai žiemai

Siūlome naująsias dygliuotas „ContiWinterViking 2″ padangas. Jas ”Continental” specialistai sukūrė atsižvelgdami į Skandinavijos, Rusijos ir kitų šiaurės šalių klimatą ir ypatingas žiemos vairavimo sąlygas.

Automobilio ”apauto” šiomis padangomis, valdomumas padidėja dviem, o automobilio pagreitis- net keturiais procentais. Šie rodikliai pasiekti įdiegus į „ContiWinterViking 2” padangų gamybą kelias naujoves.

„ContiWinterViking 2” padangų gamyboje panaudoti naujos konstrukcijos stačiakampio skerspjūvio dygliai, dėl savo unikalaus kietlydinio viršūnėlės užgalandymo formos specialistų vadinamai „deimantiniais”. Optimalus jų išdėstymas įtakoja ne tik trumpesnį stabdymo kelią, bet ir geresnį automobilio pagreitėjimą.

Lyginant su ankstesnės konstrukcijos apvaliais dygliais naujųjų dėka stabdymo kelias ant ledo sutrumpėjo net 11 procentų. Naujųjų dyglių forma ir tvirtesni medžiagų, iš kurių jie daromi, mišiniai gerokai prailgina jų eksploatacijos laiką, o svarbiausia, leidžia net sunkiomis žiemos sąlygomis vairuoti saugiai. Visos naujosios „ContiWinterViking 2” padangos sudygliuojamos gamykloje.

„ContiWinterViking 2” asimetrinis protektoriaus piešinys, pagerina daugelį automobilio valdymo savybių: dėka modernaus protektoriaus padangų kraštai geriau sukimba su sniegu, o tvirta, vidurinė protektoriaus dalis įtakoja geresnį automobilio valdomumą. Protektorių juosiantys paraleriniai išilginiai grioveliai sparčiau išstumia iš po padangos vandenį ar sniego-vandens mišinį ir tuo pačiu įtakoja geresnį padangos pasipriešinimą akvaplanavimui.

Šios padangos gaminamos nuo 45 iki 70 serijų, o jų plotis nuo 165 iki 225 mm. Jos gali būti montuojamos pradedant nuo 14 iki 17 colių ratlankių.

Naujoji bedyglė padanga „ContiWinterContact 800” skirta kompaktiškiems ir vidutinės klasės automobiliams.

Naujų „ContiWinterContact TS 800” gerąsias savybes – patikimesnį sukibimą su kelio danga, geresnį automobilio manevringumą važiuojant sniegu, trumpesnį stabdymo kelią ir kitas – leido pagerinti novatoriška šių padangų gamyboje taikoma korio struktūra.

Modernizavus šių padangų gamyboje jau ne pirmus metus taikomą korio struktūrą padidėjo protektoriaus standumas, įtakojantis vairavimo charakteristikas važiuojant tiek sausu ar šlapiu keliu, tiek sniegu ar ledu.

Naujų „ContiWinterContact TS 800” padangas iš kitų išskiria į akį krintantis V formos protektorius.

V formos protektorių sudarantys šoniniai bei išilginiai grioveliai pagreitina vandens ar vandens-sniego masės išstūmimą, kas ženkliai mažina akvaplanavimo pavojų.

„ContiWinterContact TS800” kompaktiški protektoriaus blokeliai suteikia padangoms maksimalų kontaktą su kelio paviršiumi ir ženkliai pagerina stabdymo savybes ant sniego ar ledo.

Padangų plotis nuo 165 iki 185 mm, o greičio indeksas T, leidžiantis su jomis saugiai važiuoti iki 190 km/h greičiu. Ratlankių dydžiai nuo 13 iki 15 colių.

Specialistai ypač gerai vertina ir minkšto gumos mišinio „ContiVikingContact 3” padangas . Jos puikiai įvertintos testuose, atliktuose važiuojant sniegu padengtu keliu. Automobilio ratai su šiomis padangomis ne tik labai gerai sukibo su dangos paviršiumi greitėjimo ir stabdymo testuose, bet ir pats automobilis vingiuotoje bandymų trasoje važiavo ypatingai stabiliai ir greitai. „ContiVikingContact 3” padangos antrus metus iš eilės laimi palyginamuosius testus ir yra neabejotinai puikus pasirinkimas, vertinantiems aukštą kokybę ir saugumą.
Padangų plotis nuo 135 iki 222 mm, greičio indeksas Q-iki 160 km/h. Ratlankių dydžiai nuo 13 iki 17 colių.

„Egzotika”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.