Teatras ieško barmenų

Prasidėjus sezonui į Klaipėdos dramos teatrą plūstelėję žiūrovai pasigedo baro.

„Teatre pastatyti kavos aparatą – pasityčiojimas iš žiūrovų. Mielai atsigerčiau kavos per pertrauką, bet stovėti tokioje eilėje prie aparato, kad atsigertum marmalo iš plastikinio puodelio… Žemas lygis.

Anksčiau teatre būdavo galima ir pyragėlį suvalgyti ir sulčių atsigerti, o dabar tik vynas, ir tas – labai brangus”, – tai tik keletas Klaipėdos dramos teatre per spektaklio pertrauką pakalbintų žiūrovų minčių.

Klaipėdos dramos teatro vadovas Gediminas Pranckūnas patikino, kad baras teatre bus, kai atsiras norintys jį įrengti.

„Pagal Teatro ir koncertinių įstaigų valstybinėje biudžetinėje įstaigoje (tokia teatras tapo nuo 2005 m. sausio 1 d.) negali veikti personalinės įmonės. O būtent tokia įmonė nuo labai senų laikų administravo tarnybinį barą ir aptarnavo žiūrovus. Vasarą paskelbėme konkursą, kad ieškome naujų baro šeimininkų. Norinčių jame dalyvauti neatsirado. Daar vėl yra paskelbtas konkursas”, – sakė Klaipėdos dramos teatro vadovas.

Tačiau net ir atsiradus barui, pasak G. Pranckūno, kavos aparatas nebus panaikintas. „Per trumputę spektaklio pertrauką baras niekada nespės aptarnauti visų klientų. Kai kam patinka kava iš aparato”, – sakė pašnekovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.