„SEB VB investicijų valdymas” pristato pirmąją Lietuvoje investicijų skaičiuoklę

Didžiausio Lietuvoje komercinio SEB Vilniaus banko grupei priklausantis „SEB VB investicijų valdymas” pristato išsamią internetinę investicijų skaičiuoklę. Tai Vakarų Europos valstybėse itin populiari, tačiau analogų Lietuvoje neturinti nemokama paslauga, padėsianti vartotojams tiksliai ir greitai įvertinti savo investavimo galimybes.

SEB Vilniaus banko interneto svetainėje www.seb.lt pateikiama skaičiuoklė leidžia apskaičiuoti bet kurį reikalingą investavimo rodiklį. Vartotojai gali sužinoti sumą, kurią galima sukaupti vaikų mokslams iki jų pilnametystės mokant nustatytą įmoką, taip pat papildomos pensijos dydį, pinigus kaupiant periodiškai. Mėnesinės įmokos dydį tiksliai ir greitai gali apskaičiuoti asmenys, norintys sukaupti pinigų sumą turimos paskolos grąžinimui, planuojantys įsigyti namą, automobilį ar kitą išsvajotą ir reikalingą daiktą.

Pasak Jono Iržikevičiaus, „SEB VB investicijų valdymo” generalinio direktoriaus, naujoji skaičiuoklė yra patikimas ir patogiai naudojamas virtualus konsultantas ne tik pradedantiems investuoti žmonėms, norintiems apskaičiuoti savo galimybes. ” Ji pravers ir jau turintiems investavimo patirties vartotojams, sudėtingus skaičiavimus atlikdama itin greitai ir patikimai”, – teigia jis.

„SEB VB investicijų valdymo” skaičiuoklė patogi ir tuo, kad vartotojai gali matyti aktyvų grafiką su detaliu kiekvienų metų įmokų dydžiu, pelnu ir sumomis, likusiomis po išmokų.

J. Iržikevičiaus nuomone, vartotojams nuo šiol atsiveria naujos galimybės pamatyti ir suvokti investavimo į investicinius fondus naudą. ” Be to, klientus investicijų klausimais konsultuojantys SEB Vilniaus banko darbuotojai taip pat turės puikų instrumentą ir, įvertinę konkrečius poreikius ir galimybes, galės greitai parinkti investuotojui priimtiniausią variantą”, – sako ” SEB VB investicijų valdymo” generalinis direktorius.

Anot jo, naujoji skaičiuoklė – itin savalaikė paslauga norintiems investuoti ar jau tai darantiems žmonėms – ypač dabar, kai Lietuvoje taip sparčiai auga investavimo produktų populiarumas.

„SEB VB investicijų valdymas”, įsteigtas 2000 m. gegužės 3 d., yra pirmoji įmonė Lietuvoje, gavusi leidimą verstis investicijų valdymo ir konsultavimo veikla. Be to 2003 m. rugpjūčio 28 d. VPK suteikė bendrovei pirmąją Lietuvoje valdymo įmonės licenciją.

„SEB VB investicijų valdymas”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.