Triukšmingi vakarėliai neleis Palangai nuobodžiauti

Jau rytoj Palangoje startuoja nauja šokių muzikos vakarėlių serija skambiu pavadinimu „MIX the FLAVOR”.

Triukšmingus vasaros renginius klube „New Orleans-Šachmatinė” pakeis antradienio vakarais radijo stoties „Vakarų FM” 88,2 Mhz bangomis transliuojamos progresyvios šokių muzikos laidos „Mix” vakarėlių serija.

Pirmajame vakarėlyje vyraus išskirtinė atmosfera, kurią pastiprins teigiamos šokių muzikos gerbėjų emocijas. Pagrindinis renginio rėmėjas – „Lietuvos telekomas” – visiems atėjusiems ruošia smagius siurprizus. Visi norintys sužinoti ateinančių renginių akcentus, turėtų apsilankyti „Čili” picerijose, kuriose prieš kiekvieną renginį bus galima gauti skrajučių.

Vakarėlį pradės talentingas didžėjus, „Mix@Summer” vakarėlių rezidentas DJ Lynnie, ne per seniausiai sugrojęs puikų setą didžiausiame Estijos festivalyje „Sun Dance Music Festival”.

Kai minia šokių muzikos gerbėjų įsilinguos, prie pulto stos klaipėdiečiams gerai pažįstamas DJ Sun. Išskirtinis vakarėlio svečias Piliavin, pirmą kartą grosiantis Lietuvoje, Palangos oro uoste nusileis tik 22 val. ir iškart atskubės į linksmybių sūkurį.

Britai Piliavin ir Zimbardo – didžėjai ir prodiuseriai, valdo įrašų kompanijų „Distraekt”, „Distraektions”, „Extraekt” ir „Subtraekt Records” grupę, be to, naujai atidarytą ir jau pripažintą „Distraekt Music Publishing” kompaniją.

Lietuvaičiai darniai bendradarbiauja su garsiuoju duetu. Sun ir Virus J inicialai spalio 17 d. buvo įspausti plokštelėje „Cocain/Get Drunk”, išleistoje „Distraektion ltd.”. Ryškiausias vakarėlio lankytojas, daugiausiai laiko rytojaus vakarą praleisiantis „Šachmatinės” šokių aikštelėje, gaus ją dovanų iš paties DJ Piliavin rankų…

Be to, Fyzo ir DJ Sun visai neseniai baigė lipdyti naujausią savo singlą „I am”, kuriam vaikinai skyrė kaip niekad daug laiko ir jėgų. Šiuo metu artėja prie pabaigos ir dar viena šio kūrinio versija, kurią DJ Sun pristatys rytojaus vakarėlio metu.

Virus J bei Piliavin ir Zimbardo šiuo metu jau pradėjo kurti minėto singlo remiksuotas versijas. O „Subliminal” įrašų kompanijos galva Erikas Morilas (Erick Morillo), susižavėjęs „I am”, rimtai svarsto galimybę su Sun ir Fyzo pasirašyti sutartį dėl plokštelės leidimo.

Vaidas Plaščinskas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.