Panevėžio metikai sezoną baigė pergalėmis

Savaitgalį vyko paskutinės šio sezono Panevėžio miesto atvirosios metikų varžybos, į kurias susirinko kaip niekad daug dalyvių.

Panevėžio miesto atvirosiose metikų varžybose šiemet dalyvavo Rokiškio, Telšių, Utenos, Panevėžio rajono ir miesto lengvaatlečiai bei svečiai iš Latvijos Aiskrauklės miesto. „Labai džiugu, kad varžybose dalyvavo tiek daug sportininkų – iš viso apie šimtą. Jau seniai metikų varžybose tiek bebuvo”, – PB sakė vienas iš panevėžiečių trenerių Jonas Auga.

Sezono uždarymas – sėkmingas

Mūsų miesto metikai vasaros sezono uždarymo varžybose pasirodė sėkmingai. Trijose rungtyse – rutulio, disko ir kūjo – varžęsi panevėžiečiai ne vieną kartą kopė ant apdovanojimų pakylos.

Vaikų grupės rutulio rungtyje panevėžietė Monika Lemežytė buvo antra: ji pralaimėjo tik telšiškei Simonai Rupeikaitei. Trečiąją vietą užėmė Ieva Zarankaitė iš Utenos.

Jaunučių grupėje pirmąją ir trečiąją vietas užėmė metikės iš Panevėžio – pirma buvo Martyna Tulušytė, trečia – Gintarė Šimkūtė. Antrojoje vietoje liko Eglė Adačkutė iš Telšių.

Jaunių grupėje abi prizines vietas užėmė mūsų miesto metikės – Inga Augaitė ir Vilma Alešiūnaitė. Berniukų grupės rutulio rungtyje pirmas buvo Panevėžio miesto atstovas Rolandas Pečiulis, antras liko svečias iš Latvijos – Artūrs Zaleitis. Trečiąją vietą užėmė Vadimas Gargažinas iš Rokiškio.

Jaunučių grupėje nugalėtoju tapo panevėžietis Laurynas Bitaris, antrąją ir trečiąją vietą užėmė Telšių sportininkai Tomas Šimkus ir Viktoras Dambrauskas.

Panevėžietis Artūras Gurklys tapo čempionu jaunių grupėje. Jis aplenkė antrojoje vietoje likusį uteniškį Gytį Baikų ir jo komandos draugą Aleksandrą Želotkovą.

Diskininkės liko be apdovanojimų

Nepasisekė mūsų miesto diskininkėms: joms nepavyko iškovoti nė vienos prizinės vietos. Šioje rungtyje medalius išsivežė viešnios.

Vaikų grupėje pirma buvo telšiškė Simona Rupeikatė, antra – Justina Juškevičiūtė iš Rokiškio, trečia – Ieva Zarankaitė iš Utenos.

Jaunučių grupėje pirmąją vietą iškovojo kaimyninės Latvijos metikė Ginta Grinceviča, trečiąją – kita Aiskriauklės atstovė Sintija Pane. Antra liko rokiškietė Vilma Parenškytė. Jaunių grupėje pirmąją vietą taip pat iškovojo Latvijos sportininkė Laura Igaune.

Berniukų jaunučių grupėje nugalėtoju tapo kaunietis Andrius Gudžius, antras buvo panevėžietis Rimvydas Kliauga, trečioji vieta atiteko Andriui Stasiulioniui iš Rokiškio.

Jaunių čempionu tapo Žilvinas Norkūnas iš Panevėžio, antrąją vietą užėmė Raimonds Dzenis iš Latvijos, o trečias disko rungtyje liko Aleksandras .Želetkovas iš Utenos.

Panevėžiečiams – visa prizininkų pakyla

Kūjo rungties vaikų grupėje pirmąją ir antrąją vietą iškovojo rokiškietės Inesa Venediktova ir Justina Juškevičiūtė. Jaunučių grupėje pirmąsias dvi prizines vietas užėmė Rokiškio atstovės Vilma Perenkšlytė ir Jovita Dalibogaitė. Trečia buvo Sintija Pane iš Latvijos.

Jaunių čempione tapo panevėžietė Živilė Ščevinskaitė, antra liko latvė L.aura Igaune ir trečia buvo kita panevėžietė Rūta Germanavičiūtė.

Berniukų vaikų amžiaus grupėje pirmas buvo Simas Radauskas iš Panevėžio, antras ir trečias vietas užėmė svečiai iš Rokiškio – Vadimas Gargažinas ir Ignas Česnulevičius.

Jaunučių grupėje nugalėjo panevėžietis Tomas Burkas, antrąją vietą užėmė Andrius Timofėjevas iš Rokiškio, trečias buvo kitas panevėžietis Aivaras Dirsė.

Mūsų miesto kūjininkai buvo nepralenkiami jaunių grupėje. Jie užėmė visą apdovanojimų pakylą. Nugalėtoju tapo Marius Kazakevičius, antras liko Žygimantas Šimoliūnas, trečias I gnas Andrijauskas.

Visiems nugalėtojams ir prizininkams buvo įteikti medaliai ir diplomai. Panevėžiečius šioms varžyboms parengė treneriai Jonas Auga, Jonas Barauskas ir Vidas Ščevinskas.

Metikų varžybas padėjo surengti Kūno kultūros ir sporto centras bei sporto klubas „Tauras”. „Esame dėkingi organizatoriams už pagalbą rengiant šias varžybas. Baigę atvirąjį sezoną, dabar intensyviai pradėsime ruoštis kitam žiemos sezonui”, – kalbėjo treneris J.Auga.

Jurgita Jakimav ičiūtė

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Medicina su žyma , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

5 atsiliepimai į "Panevėžio metikai sezoną baigė pergalėmis"

  1. Živilė

    wa kaip cia tie panevezieciai sustrai pasirode 😀

  2. Kazakevicius

    Marius rulzzzz!!!

  3. Katia

    I love Marius 😮

  4. Maria Putin

    Ja liubliu Marius, dastrecia in Maskva

  5. Unikaite

    Oj tas kazakevicius isdykelis mano

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.