Iškrypėlis pasinaudojo mažamečiu

Lytinę aistrą su dešimtmečiu berniuku tenkinęs 41 metų Panevėžio rajono gyventojas Arūnas Pranevičius ilgam prarado laisvę.

Panevėžio apygardos teismo sprendimu A.Pranevičius už mažamečio seksualinį prievartavimą nuteistas šešeriems metams nelaisvės, bausmę atliekant pataisos namuose.

Nuo balandžio pradžios, kai buvo sulaikytas, A.Pranevičius teismo laukė už grotų.

Sveiku protu sunkiai suvokiamam poelgiui greičiausiai įtakos turėjo išgertas alkoholis. Teisme apklausiamas A.Pranevičius neslėpė, jog įvykio dieną vaišinosi alumi, todėl jautėsi apsvaigęs.

Iškrypėlis vaiku pasinaudojo jį apgavęs. Į savo namus mažametį atsiviliojo pažadėjęs parodyti žaislų bei leisti jais pažaisti.

Savo kaltę A.Pranevičius pripažino visiškai. Dėl tokio savo poelgio vyras dabar tik gailisi ir išgyvena. Kodėl taip pasielgė su mažamečiu vaiku, teisiamasis sakė nežinąs, nes tuo metu buvęs girtas.

Kūno malonumų ištroškusio A.Pranevičiaus seksualinio pasitenkinimo objektu dešimtmetis tapo balandžio 3-iosios pavakarę.

Prieš užeidamas pas berniuko tėvus, A.Pranevičius tądien jau buvo spėjęs pasivaišinti alkoholiu. Užsukęs į svečius, kartu su šeimininkais dar išgėrė stipraus alaus.

Pasibaigus gėrimui, A.Pranevičiui pasirodė mažai ir jis panoro nusipirkti dar. Kad vienam nebūtų nuobodu eiti, kartu pasivadino ir sodybos šeimininkų sūnų. Neįtardami nieko blogo, berniuko tėvai sutiko.

Kaip vėliau paaiškėjo, neblaivus A.Pranevičius mažametį klasta ir apgaule atsivedė į savo namus.

Žingsniuodamas kartu su vaiku, apgirtęs A.Pranevičius pasakė, jog namuose turi žaislų ir pakvietė užeiti. Netrukus po to, kai abu įžengė į vidų, iškrypėlis ėmėsi veiksmų.

Kad dešimtmetis nesipriešintų, nesveikos aistros kamuojamas A.Pranevičius pirmiausia jį prigrasino. Po to paliepė vaikui nusimauti kelnes ir jį išniekino.

Patenkinęs savo lytinę aistrą, iškrypėlis mažametį paleido.

Berniukui grįžus į namus, jo motina netrukus pastebėjo, kad sūnus atrodo liūdnas lyg būtų kažko išsigandęs, sutrikęs. Artimieji bandė prakalbinti ir sužinoti, kas jį baugina.

Vaikui papasakojus sukrečiančią istoriją, tėvai kreipėsi pagalbos į policiją.

Mažametis prasitarė, jog dėdė jam darė kažką negera, nes skaudėjo.

Darius Krasauskas

www.panrytas.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.