TV3 „Dangaus” dalyvio Vaido daina pretenduoja į Lietuvos TOP 20!

Dėmesio visiems TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” dalyvio Vaido fanams: puikiai jo perdainuota grupės „Kastaneda” daina „Myliu” pretenduoja patekti tarp dvidešimties geriausių šiuo metu lietuviškų dainų, kurios sukasi „Radiocentro” eteryje!
Uolus „Dangaus akademijos” studentas vilnietis Vaidas Baumila jau turi ir savo kūrybinį pseudonimą, tai – „Vaidas iš Dangaus”. „Radiocentro” klausytojai visą šią savaitę už Vaidą ir jo dainą gali balsuoti siųsdami SMS numeriu 1601 langelyje įrašę dainos kodą LTD 1565 (žinutės kaina 1 Lt) arba internetu www.rc.lt (nemokamai).

Šiuo metu „Radiocentro” Lietuvos TOP 20 pirmąją vietą užima TV3 televizijos žvaigždė laidos „TV pagalba” narė dainininkė Atlanta!

Drauge su Vaidu iš „Dangaus” į Lietuvos TOP 20 su naujomis dainomis šią savaitę patekti pretenduoja ir tokie lietuviškos muzikos žvaigždūnai, kaip Linas ir Simona bei Žygis.

„Na, Atlantos Vaidas gal ir neįveiks, tačiau su šiais atlikėjais jis tikrai gali pakovoti”, – neabejoja TV3 realybės šou „Dangus” prodiuseris Justas Mamontovas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

2 atsiliepimai į "TV3 „Dangaus” dalyvio Vaido daina pretenduoja į Lietuvos TOP 20!"

  1. marius

    Tai gal ne justas Mamontovas o (Andrius) 🙄 🙄 🙄

  2. LN

    Balvonas cia gi Andriaus Mamontovo brolis. 8)

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.