F.Beckenbaueris užsipuolė J.Klinsmanną

Organizacinio 2006 metų Pasaulio čempionato Vokietijoje komiteto vadovas Franzas Beckenbaueris spaudoje užsipuolė Vokietijos rinktinės trenerį Juergeną Klinsmanną ir pasiūlė jam daug daugiau laiko praleisti Vokietijoje bei nesišalinti kitų trenerių patarimų.

J.Klinsmannas sunkios kritikos iš Vokietijos žiniasklaidos sulaukė po šeštadienį patirto pralaimėjimo 2-1 draugiškose rungtynėse su Turkijos rinktine. Po šių rungtynių ne vienas „Bundesliga” komandų treneris viešai suabejojo, ar protinga renkti sunkias fizinės ištvermės treniruotes likus vos kelioms dienoms iki rungtynių.

F.Beckenbaueris mano, kad rinktinė tikrai atrodys kitaip sugrįžusi į „namus” draugiškose trečiadienio rungtynėse Vokietijoje su Kinijos rinktine, tačiau pridūrė, jog J.Klinsmannas gali rasti daug būdų, kaip sumažinti įtampą rinktinės stovykloje.

F.Beckenbaueris teigė, jog J.Klinsmannui derėtų daug mažiau laiko praleisti savo namuose Kalifornijoje, JAV.

„Jis taip pat turėtų priimti kitų trenerių pagalbą, – savo skiltyje laikraštyje „Bild” pirmadienį rašė F.Beckenbaueris. – Tai reiškia, kad jis turėtų bent įsiklausyti į gero linkinčių trenerių pasiūlymus ir pakoreguoti kelis dalykus.”

„Dar viena problema yra jo nebuvimas Vokietijoje, – tęsė F.Beckenbaueris. – Tokiais svarbiais Pasaulio čempionato metais jis tikrai turėtų praleisti daugiau laiko Vokietijoje, nei JAV, nes tai jau tapo įpročiu.”

Tuo tarpu Miuncheno „Bayern” strategas Felixas Magathas pareiškė, jog šeštadienį patirtas pralaimėjimas prieš Turkijos rinktinę tebuvo normali žaidimo „duobė”.

„Tai buvo tiesiog paprastas kluptelėjimas, „duobė” formoje, – teigė „Bayern” strategas. – Nereikėtų to labai sureikšminti.”

Artūras Salda

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.