Schnappi oficialiame Didžiosios Britanijos singlų tope!

Jaunoji Vokietijos atlikėja Joy Gruttmann (9), kuri slepiasi po pseudonimu Schnappi pakliuvo į muzikos istoriją, kaip jauniausia atlikėja patekusi į beveik visų Europos šalių topų pirmąsias vietas.
Mergaitės singlas „Schnappi, das kleine Krokodil” iš viso jau turi dešimt platininio disko apdovanojimus ir vienuolika auksinio Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Švedijoje, Belgijoje, Danijoje, Suomijoje, Olandijoje, Prancūzijoje ir Norvegijoje.
Singlas pateko į oficialius singlų topus Vokietijoje, Austrijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje, Danijoje, Belgijoje, Olandijoje, Liuksemburge, Lenkijoje, Norvegijoje, Švedijoje, Suomijoje, Graikijoje, Turkijoje ir Naujojoje Zelandijoje.
Daina „Schnappi, das kleine Krokodil” sukurta daugiau nei prieš dvidešimt metų, ją ketverių metų būdama atliko „dabartinės” Schnappi mama Iris Gruttmann.
Nors dainai „Schnappi, das kleine Krokodil” beveik po mėnesio sukaks metai, tačiau Europoje ji vis dar topuose. Šią savaitę Schnappi pateko ir į Didžiosios Britanijos singlų TOP 40.
Kol kas ji puikuojasi 32 topo vieta.
Kūrinys pradėtas pardavinėti ir Jungtinėse Amerikos Valstijose.
Galima drąsiai sakyti, kad Schnappi tapo jauniausia pasaulio žvaigžde, kuri sugebėjo su savo tyra ir gražia dainele apie krokodiliuką pakliūti į visus oficialius Europos Sąjungos šalių singlų topus bei pasiekti aukštumų prie Australijos krantų ir Šiaurės Amerikos dykumų.
Laidą „UK TOP 40” galite klausyti kiekvieną antradienį 18 val. per European Hit Radio.

Šaltinis: www.EuropeanHitRadio.de.vu

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.