Moksleivių žiaurumas – beribis

Girti jaunuoliai badė praeiviams akis.

Alkoholis užtemdė protą keliems Obelių (Rokiškio raj.) vidurinės mokyklos moksleiviams.

Užvakar jie užpuolė ir taip sužalojo du vyrus, kad šie dėl akių traumų pateko į Kauno akių klinikas.

Nepilnamečių smurtą patyrė Dirbtuvių gatvėje gyvenantys 72 metų V.M. ir jo neįgalus 28 metų sūnus M.M.

Nukentėjusieji į Rokiškio rajono ligoninės priėmimo skyrių buvo atgabenti apie 11 valandą. Medikai konstatavo, kad abu vyriškiai patyrė rimtas akių traumas.

Ypač smarkiai nukentėjo neįgalus M.M. Gydytojai prasitarė, kad jam yra išdurta akis. Tėvas ir sūnus buvo skubiai išgabenti į Kauną.

Dėl šio įvykio policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą. Trečiadienį po pietų į Rokiškio policijos komisariatą buvo atvežti ir apklausti 6 paaugliai, kurie, kaip įtariama, galėjo dalyvauti žiaurioje egzekucijoje.

Įvykį tiriančių policijos pareigūnų surinktais pirminiais duomenimis, užvakar apie 10 valandą maždaug dešimt Obelių vidurinės mokyklos moksleivių, tarp kurių buvo septintokų, aštuntokų ir devintokų, gėrė alų netoli mokyklos esančiame miestelio sode.

Nežinia, kodėl jiems užkliuvo praeiviai – pensininkas V.M. ir jo sūnus M.M., kuriuos nuo alkoholio apsvaigę nepilnamečiai užpuolė ir sumušė.

Pareigūnai aiškinasi, dėl kokios priežasties nukentėjo du vyrai, kas iš paauglių buvo šių žiaurių muštynių organizatorius, kas sudavė lemtingus smūgius užpultiesiems.

Užvakar Obelių vidurinėje mokykloje Mokytojų dienos proga buvo sutrumpintos pamokos. Todėl pareigūnai mano, kad moksleiviai girtauti pradėjo dar nesibaigus pamokoms.

Obelių vidurinės mokyklos direktorius Jonas Bulovas sakė esąs sukrėstas šio žiauraus įvykio.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.