Didžėjus S. Hirstas iš Ibisos skuba į Klaipėdą

Šeštadienį uostamiestyje gros britas Stiu Hirstas (Stu Hirst). Šio darbštuolio karjera plėtojasi pavydėtinai sėkmingai – 2003-aisiais įsižiebusi veikliojo didžėjaus ir prodiuserio žvaigždė kasmet vis ryškesnė.

2003 m. vasaros sezono pabaigoje visa Ibisa stebėjo Stiu, įgyvendinantį savo svajonę. Po pergalės „DJ Magazine” mikso konkurse ir bemaž 1000 pasirodymų jis žengė į klubo „Space” vasaros uždarymo vakarėlio lauko areną, kurioje grojo su tokiais didžėjais kaip Džonas Digvydas (John Digweed) bei Karlas Koksas (Carl Cox).

Kitąmet vyrukas neužleido pozicijų – šįsyk „Space” fiestoje, ko gero, puikiausiame salos vakarėlyje, apšildė Smokin Jo pasirodymą. Vėliau grojo vakarėliuose ir renginiuose visoje Didžiojoje Britanijoje ir už jos ribų. Beje, šį šeštadienį į Klaipėdą Stiu atlėks tiesiai iš Ibisos – čia jis ir vėl dalyvavo „Space” vasaros pabaigtuvių vakarėlyje…

Šiais metais jis pasirašė sutartį su „Contact DJ’s”, kuri rūpinasi vienais geriausių hauso ir progresyvo didžėjais, tokiais kaip Džonatanas Lailas (Johnaton Lisle) bei Stivas Žeraras (Steve Gerrard).

Vaikinas „kepa” sėkmingus leidinius ir studijoje. Vien 2005-aisiais pasirodė, švelniai tariant, keletas jo plokštelių: „Dropout”, „Looking For Something”, „Listen To Me” bei „Rhytmique/Electronique” ir kt. Beje, „Rhytmique/Electronique”, išleistą Stivo Loulerio (Steve Lawler) „leible”, autoritetingas žurnalas „DJ Magazine” įvertino 4 balais iš 5 galimų, o „M8 Magazine” – visais 8 iš 8.

Stiu kompozicijas teigiamai vertina tokie didžėjai kaip Pitas Tongas (Pete Tong), kuris grojo jo kūrinius savo radijo laidoje „Essential Selection show” per „Radio One”, Stivas Louleris (Steve Lawler), Sanderis Kleinenbergass (Sander Kleinenberg), Polas Džeksonas (Paul Jackson) ir kt.

Šeštadienį per vakarėlį „ACM Loony Night” Stiu stos prie klubo „Global” pulto. Svečiui talkins klubo rezidentai Mindaugėlis, Marius Ivanoff ir Blackie.

Renginių ciklą „ACM Loony Nite” pristato „Actual City Media” (ACM) – vienintelė įmonė Lietuvoje, teikianti informacijos bei reklamos transliacijų paslaugas per didelius lauko ekranus. Per kelis metus ACM įrengė keturis ekranus Vilniuje, bei kartu su partneriais du ekranus Kaune ir po vieną ekraną Panevėžyje, Šiauliuose, Klaipėdoje. Tai pirmasis vaizdo ekranų tinklas Baltijos šalyse.

Valerija LEBEDEVA

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.