Kada Sabas pasakys „taip”?

„Žalgirio” krepšinio ekipa nepraranda vilčių savo gretose pamatyti ir klubo prezidentą.

Kaune puse lūpų kalbama, jog visų laikų geriausias Lietuvos krepšininkas bei Kauno „Žalgirio” klubo prezidentas Arvydas Sabonis vis dėlto šį sezoną trumpam užsivilks Lietuvos krepšinio lygos čempionų marškinėlius.

Nors jokia su Sabu susijusi informacija neteikiama, tačiau kauniečių komanda artėjantį sezoną ekipos sudėtyje paliko vieną vietą žymiam krepšininkui.

Tai bus paskutinis sezonas profesionalioje A.Sabonio karjeroje. Tačiau 41 metų 220 cm ūgio krepšininkas nesirengia komandai padėti per ULEB Eurolygos bei Baltijos krepšinio lygos kovas.

Jis apsiribos keliais LKL varžybų mačais ir žada šiemet atsisveikinti su didžiuoju sportu.

„Ekstra žinios” jau rašė, kad A.Saboniui artimi šaltiniai teigė, jog krepšininkas po truputį treniruojasi. Tie patys šaltiniai sakė, kad Sabas nenori reklamos, todėl šį „procesą” jis vykdo užsienyje.

Buvo kalbama, kad Sabas krepšinio įgūdžius stengsis prisiminti pas draugus Italijoje bei JAV.

Ir iš tiesų, A.Sabonis jau kurį laiką yra Italijoje, kur savaitgalį lankėsi Milane ir stebėjo Giorgio Armani pavasarinės kolekcijos pristatymą.

Žurnalistai tuoj pat apspito Lietuvos krepšininką ir pradėjo klausti, ar šis tik neatvyko pasirašyti sutarties su Italijos krepšinio lygos vicečempionu „Armani Jeans” klubu.

„Baikite juokus. Man 41-eri. Atvažiavau į Milaną tik dėl naujų drabužių”, – tikino Sabas.

Tačiau Kauno „Žalgirio” ekipos sudėtyje, anot informuotų šaltinių, jis turėtų pasirodyti. Nors kauniečių paraiškoje LKL varžybų organizatoriams Sabo pavardės nėra, tačiau ši „spraga” gana lengvai pataisoma.

„Žalgiris” šiam sezonui yra registravęs kol kas tik 11 žaidėjų, tačiau manoma, kad 24 metų 203 cm ūgio Martynas Andriukaitis ekipoje nežais.

Pagal LKL nuostatus, Lietuvos komanda gali įregistruoti bet kokį krepšininką, sumokėjusi 400 litų mokestį.

Tad panašu, jog greitu laiku, sulaukęs A.Sabonio pritarimo, „Žalgiris” LKL kovoms įregistruos savo klubo prezidentą.
„Ekstra žinios”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.