Vaizdo klipas vertas kriminalo

Paskutinis rugsėjo penktadienis nenugrims istorijos užmarštin. Melomanai, kritikai, moterys ir visi kiti geros muzikos mylėtojai būriuosis Subačiaus, Strazdelio ir Šv. Dvasios gatvėse. Ilgai lauktas funko meistrų grupės „Bitės” vaizdo klipas „Kartais to nematai”, pirmą kartą išvys naktinio miesto tamsą muzikos klube „Tamsta”, Vilniuje.

Vaizdo klipo filmavimas vyko Ignalinos rajone. Miškuose bei pakelėse nufilmuotos mašinų avarijos ir šiurpūs vaizdai neliko be vietinių gyventojų atsako. Prabangiais automobiliais, juodais kostiumais bei tamsiais akiniais pasidabinę grupės nariai Gediminas ir Laurynas buvo nužvelgiami baugiais, įtarimo kupinais žvilgsniais. Filmavimo grupė susirinkusiems smalsuoliams turėjo įrodinėti, kad tai ne tikros muštynės, o tik vaizdo klipo filmavimas.

Pirmasis Užupio poeto Deivido Nutauto ir grupės „Bitės” albumas „Zoom” pražydo šių metų pavasarį. Užupio klasikai jau buvo įsiamžinę ne viename Respubliką garsinusiame renginyje. Netradicinių pažiūrų ir pomėgių muzikuojanti vaikinų ketveriukė yra unikali – ją sudaro medikas, vaizdo operatorius, kompiuteristas ir mašinos vairuotojas. Savo genialių minčių ir vizijų neslepiantis grupės lyderis, gitaros virtuozas, poetas ir vaizdo operatorius Deividas Nutautas jau baigė montuoti trečiąjį grupės vaizdo klipą „Kartais to nematai”, ir besidžiaugdamas savo naujuoju kūriniu, vadina jį pirmuoju kriminaliniu vaizdo klipu Lietuvoje.

„Šios dainos teksto atsiradimo istorija yra paremta tikrais faktais ir išgyvenimais. Mes dažnai nepastebime paprastų dalykų, ieškome intrigos ir liekame nuvilti. Gyvenimo upė neša mus sraunia vaga ir tykantys pavojai dažnai prisiliečia arčiau nei mes to norėtume. Filmuojant šį klipą buvo šiurpu žiūrėti į kraują, bet realybė rodoma kriminalinėse televizijos laidose dažnai yra kur kas kraupesnė. Mes dainuojame apie vidinius paprasto žmogaus išgyvenimus, šiek tiek juos ironizuojame tiek muzikoje, tiek ekrane”, – samprotavo moterų numylėtinis Deividas Nutautas.

Gležna poeto siela besiblaškydama naktinio Vilniaus labirintais, vienu blakstienos krustelėjimu įžiebia aistrą. Unikali asmenybė sugebanti rašyti eiles, kurti muziką, vaizdo klipus ir fotografuoti tikrai nelieka nepastebėta moterų. Jos kaip medus traukia „bitiną” ir jis kuria joms. „Žinau, kad šis vaizdo klipas yra viena nelaiminga Deivido meilės istorija. Labai įdomu būtų susipažinti su šios dainos „kaltininke” ir pavaišinti ją šampanu. Todėl kreipiuosi į visas buvusias, esamas ir būsimas Užupio poetų mūzas ir kviečiu į kriminalinio vaizdo klipo pristatymą. Brangiosios, jeigu jūs neatvyksite – vaizdo klipas jus susiras pats”, – mintis dėstė grupės būgnininkas Laurynas Šarkinas.

Grupė „Bitės”, garsėjanti rengdama išskirtinius koncertus tikros muzikos mylėtojams, vaizdo klipo pristatymo proga žada nepakartojamai šiurpų vakarą. Rugsėjo 30 dieną muzikos klubo „Tamsta” durys atsivers 20 val., bilietų kaina – 15 Lt, vietų skaičius ribotas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.