„Sun Microsystems” pristatė naują tarnybinių stočių šeimą

Viena iš techninės ir programinės įrangos lyderių pasaulyje „Sun Microsystems” vartotojams pristatė naują x64 (x86, 64-bitų) tarnybinių stočių šeimą – „Galaxy”, pakeitusią spartaus veikimo, patikimumo ir energijos suvartojimo standartus.

Rolandas Kymantas, „Sun Microsystems” verslo plėtros vadovas Lietuvoje, prognozuoja, kad naujasis įmonės produktas turės paklausą ir Lietuvos rinkoje. „Šiuolaikinės įmonės skaičiuoja ne tik kompiuterinės technikos įsigijimo kaštus, bet ir netiesiogines papildomas išlaidas: suvartojamą energiją, administravimo kaštus, nepakankamai greitą įrangos veikimą. „Galaxy” tarnybinės stotys pradės naują spartesnių ir ekonomiškesnių tarnybinių stočių etapą, leis įmonėms dirbti tiek su senesnėmis 32-bitų, tiek su naujomis 64-bitų programomis, – pabrėžia R. Kymantas.

Naujosios šeimos tarnybinės stotys „Sun Fire X2100”, „Sun Fire X4100” ir „Sun Fire X4200” yra sukurtos „AMD Opteron” procesorių pagrindu ir suvartoja trečdaliu energijos mažiau, dirba pusantro karto geriau ir kainuoja ženkliai pigiau nei analogiški konkurentų produktai. Naujasis įmonės produktas pritaikytas naudotis „Solaris”, „Linux” ir „Windows” operacinėse aplinkose.

R. Kymanto teigimu, „Sun Microsystems” ypatingą dėmesį skiria produktų tyrimams ir naujų sprendimų kūrimui. „Pasaulyje yra gerai žinomos tokios kompanijos inovacijos, kaip „SPARC” procesorių architektūra, „JAVA” technologijos, „Solaris” operacinė sistema. Nuolat įmonės atliekami tyrimai leidžia pristatyti optimaliausius sprendimus, kurie pritaikyti tiek stambioms, tiek smulkioms ir vidutinėms įmonėms”, – tvirtina „Sun Microsystems” atstovas Lietuvoje.

Su „Galaxy” tarnybinėmis stotimis, kitais naujausiais įmonės sprendimais bei ateities planais Lietuvos verslo ir valstybinio sektoriaus atstovai buvo supažindinti „Sun Microsystems” surengtame „Network Computing 05 Q3 product launch” seminare, kuris organizuojamas kiekvieną ketvirtį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.