Pirmasis TV3 „Dangaus” finalas – išbandymas laukia šešių realybės šou dalyvių!

Jau šį šeštadienį, spalio 1 dieną, 19.05 val. „Forum Palace” rūmuose vyks pirmasis TV3 žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” koncertas-savaitės finalas.
„Šis pirmasis savaitės finalas – tai labai svarbus renginys, pirmasis „dangiečių” gyvo garso koncertas-šou šimtatūkstantinei TV3 auditorijai, po kurio, kad ir kaip būtų gaila, „Dangų” paliks pirmasis akademijos studentas”, – sako realybės šou prodiuseris Justas Mamontovas. – Šeši jauni talentai – penki geriausi „Dangaus akademijos” studentai ir antradienio vakarą dalyvių išbalsuotas realybės šou kolega „fantomas”, pritariami gyvai grojančios instrumentinės grupės, šeštadienį atliks ilgai ir kruopščiai visą savaitę repetuotus kūrinius. Stengsis visi, tačiau į namus „Europos” dangoraižyje šeštadienio vakarą iš šešių studentų sugrįš tik penki.”
Kas bus tas, kuriam „Danguje” neliks vietos, tiesioginio šou metu spręs autoritetinga „Dangaus akademijos” komisija – Lietuvos Respublikos Kultūros ministras Vladimiras Prudnikovas, radijo stoties „Radiocentras” programų direktorius Donatas Bučelis, Vilniaus Balio Dvariono muzikos mokyklos direktorė Laimutė Užkuraitienė ir TV3 žiūrovai.
„Labai tikiuosi, kad mano ilgametė dainavimo ir sceninė patirtis pasitarnaus talentingiems, bet dar mažai patyrusiems „Dangaus akademijos” studentams. Kita vertus, mano misija čia – vertinti, o tai reiškia, kad ir atvirai išdėstyti muzikos pasaulio taisykles. Daugybę metų dirbau su įvairiausiais jaunais žmonėmis, tad jau dabar jaučiu malonumą laukti „Dangaus” šeštadieninių finalų”, – apie patikėtą atsakomybę „Danguje” sakė ministras V. Prudnikovas.
„Dangaus” savaitės finalus ves Violeta Riaubiškytė, savo asmeninę nuomonę laisvai reikš įrašų kompanijos „Momo Records” vadovas Vytautas Šapranauskas-DJ Momo, prieš pat pasirodymą „Dangaus” atlikėjus tiesiog grimo kambaryje kalbins „Dangaus akademijos” vadybininkas Martynas Starkus. Tokie finaliniai kassavaitiniai koncertai vyks ne tik Vilniuje, o ir kituose šalies miestuose.
„Padarėme viską, kad savaitės finalinis „Dangaus” šou būtų vertas „šou” vardo: tai naujausia vaizdo ir garso aparatūra, įspūdinga scena, specialiai kiekvienam atlikėjui kurtas apšvietimas. Maža to, kiekvienas, atėjęs į „Dangaus” savaitės finalą, įsitikins pats: siurprizų, netikėtumų ir nuostabos elementais čia galima „pasikrauti” visai savaitei iki kito šeštadienio”, – intriguoja žymus aktorius ir diplomuotas režisierius Kęstutis Jakštas.
Pirmasis žvaigždžių ir muzikos realybės šou „Dangus” finalas – spalio 1 dieną, šeštadienį, 19.05 val. tiesiogiai per TV3!
Bilietai į „Dangaus” savaitės finalą platinami „Forum Palace” kasose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.