Pasiūlė butų be statybininkų ir galvos skausmo

Akcinė bendrovė „Hanner” pasiūlė butų, kurie yra visiškai įrengti ir naujakuriams nereikia rūpintis jų apdaila, ieškoti statybininkų. Iki šiol sostinėje dažniausiai siūlomi butai be apdailos, todėl brangaus pirkinio savininkas iki įkurtuvių turi gaišti mėnesius, eikvoti savo laiką bei nervus.
„Mūsų butų pirkėjams unikaliuose namuose sostinės Franko gatvėje nereikia mesti savo tiesioginių darbų ir tapti statybininkais: jei naujakuriai pageidauja, atliekame butų apdailą ir įteikiame raktus nuo visiškai įrengtų butų”, – tvirtina Hanner” valdybos pirmininkas Arvydas Avulis. Jo nuomone, „jau atėjo laikas, kai naujakuriai turi nusipirkti ne galvos skausmą, o įkurtuvių džiaugsmą”.
Sostinės Santariškių rajone, šalia Verkių regioninio parko, ‘Hanner” įpusėjo šešių triaukščių namų su mansarda statybą. Nedidelis butų skaičius namuose (dviejuose – po 21, keturiuose – po 17) jų gyventojams leis geriau užtikrinti privatumą ir tvarką. Butai yra 1-5 kambarių (43-147 kv. m.), taip pat įrengiamos požeminės ir antžeminės automobilių stovėjimo aikštelės. Visą kvartalą numatoma baigti iki 2006 m. vasario mėnesio, o pirmieji butai bus įrengti jau spalio viduryje.
„Mūsų bendrovė pirmoji Vilniuje naujakuriams siūlo ir visiškai įrengtus butus, ir sutvarkytą viso kvartalo aplinką. Tris mėnesius po pastatų pridavimo mes nemokamai prižiūrėsime aplinką ir bendrojo naudojimo patalpas, rūpinsimės jų švara ir tvarka”, – garantuoja Jurgita Bažanovienė, „Hanner” Pardavimų projektų ir rinkodaros skyriaus vadovė.
Pasak jos, butų miškingos gamtos prieglobstyje pirkėjams siūloma kelių rūšių apdaila, kaip perkant naują automobilį galima rinktis iš kelių pirkėjo norus geriausiai atitinkančių įrangos variantų.
„Pageidaujantis būsto be rūpesčių naujakurys gali rinktis, pvz., ekonominio ar vidutinio lygio buto apdailą. 73 kv. m buto ekonominis įrengimas be elektros prietaisų ir rozečių kainuoja apie 440 Lt/m2, vidutinis – apie 610 Lt/m2. Tai pigiau, nei samdyti apdailininkus iš šalies, be to, negaištama laiko statybinių medžiagų paieškoms, nešvaistoma pinigų jų gabenimui, nereikia nervintis dėl statybininkų priežiūros, apsaugos”, – skaičiuoja J.Bažanovienė. Įsikėlusiems į naujus butus žmonėms nereikės klausytis kaimynų remonto triukšmo, jie išvengs statybos medžiagomis užterštų kiemų ir laiptinių.
„Hanner” analitikai taip pat suskaičiavo, kad bendrovės Franko g. statomų butų kainos mažesnės, nei šiame Vilniaus rajone statomų kitų bendrovių namuose. Pavyzdžiui, 3 kambarių buto pirmame aukšte kvadratinis metras kainuoja 4200 litų, o antrame ir trečiame aukštuose svyruoja apie 4800-5000 litų – tai apie 15 procentų pigiau nei gretimuose namuose. Dėl šio skirtumo „Hanner” namuose pirkėjas gali įsigyti 10-14 kv. m didesnį butą. Be to, skirtingai nei daugelyje kitų bendrovių statomuose namuose, didesniuose Franko g. butuose (3-5 kambarių) kvadratinis metras kainuoja apie 15 procentų pigiau nei mažuose butuose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.