Mahoričiaus sveikatos problemos – mitas

Artėjant naujam sezonui Vilniaus „Lietuvos ryto” pasirengimą debiutuoti Eurolygoje sutrikdė permainos svarbiausiame poste: komandą paliko vyriausiasis treneris slovėnas Tomo Mahoričius. Oficialiai pranešta, kad trenerio pasitraukimo priežastis – sveikatos problemos: neva Mahoričių kamuoja dideli nugaros skausmai, jam būtina ramybė ir net operacija.

Krepšinio pasaulyje vis dėlto kalbama, kad slovėnas buvo priverstas pasitraukti, nes klubas rado kitą specialistą. Spėjama, kad naujuoju „Lietuvos ryto” strategu turėtų tapti Kroatijos rinktinės vyriausiasis treneris Nevenas Spahija.

Be to, Slovėnijos sporto portalas sportal.siol.net vakar paskelbė, kad Mahoričius ir jo padėjėjas fizinio rengimo treneris Boštjanas Jakša tiesiog gavo pranešimus apie atleidimą be jokių paaiškinimų.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Mahoričiaus sveikatos problemos – mitas"

  1. ypsilon

    jei treneris bus kroatas, ati gal ir niekp, bet kad ten nesiskaitome nei su darbuotojais, nei su krepsininkais (isskyrus mylimuosius), tai visiems suprantama-ar nors vienas treneris isejo normaliai pasibaigus sutarciai? vis kazkaip keistai….

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.