Kaip E.McGregor’as tapo baikeriu ?

Animacinės juostos visai šeimai „Sparnuotasis desantas” žvaigždė Ewanas McGregor’as teigia, kad vienintelė priežąstis dėl kurios jis taip susidomėjo motociklais – jo vaikystės simpatijos išdavystė.
„Tai buvo mano pirmoji meilė, su kuria aš draugavau kai man buvo trylika. Mes vaikščiodavome kartu į kiną, laikydavomės už rankų ir bučiuodavomės. Tačiau vieną dieną ji man pasakė mane paliekanti dėl kito, truputi vyresnio, vaikino, kuris turėjo daugiau privalumų už mane. Ji mane paliko dėl to vaikino blizgančio motociklo !”, – pasakojo aktorius.
„Nuo to momento, norėdamas nurungti savo priešininką, ėmiausi domėtis motociklais ir „užkibau” visam gyvenimui. Manau, tik dėka tos pašėlusios merginos aš vėliau su Charliu išvykau į kelionę”, – juokėsi E.McGregoras
Pernai metais E.McGregoras su geriausiu draugu taip pat aktoriumi Charlie Boormanu motociklais pervažiavo Europą, Mongoliją ir Rusiją iki pat Kanados. Tačiau šiais metais abu draugai planuoja pasaulį apvažiuoti vertikaliai – motociklais iš Londono pasiekti Cape Towną, Pietų Afrikoje.
„Įdomu ką mąsto ta mergina dabar, kai jos atstumtasis Ewanas tapo puikiu baikeriu”, – juokavo aktorius.
Šiuo metu aktorius reklamuoja naujausią „Šreko” kūrėjų darbą – animacinę juostą visai šeimai „Sparnuotasis desantas”.
Juostoje, pasakojančioje apie mažutį balandį ir jo linksmuosius draugus, Antro Pasaulinio karo metų įstojusius tarnauti į Karališkąsias Balandžių Oro Pajėgas ir padėjusius britų kareiviams, Ewanas McGregoras įgarsino pagrindinį herojų – balandį Drąsutį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.