Pirmoji Dž. Lenono žmona išleido naują prisiminimų knygą

Džono Lenono (John Lennon) pirmoji žmona Sintija (Cynthia), kurios knyga apie vedybas su garsiosios „The Beatles” grupės nariu artimiausiu laiku pasieks anglakalbius skaitytojus, tvirtina, kad buvo ištrinta iš Liverpulio ketveriukės sėkmės istorijos ir dabar siekia daugiau teisybės.

„Tvirtai tikiu teisingumu ir manau, jog privalu išklausyti abi puses”, – pareiškė ji interviu naujienų agentūrai „Reuters” apie savo naująją knygą „Džonas” („John), kuri knygynuose pasirodys rugsėjo 27-ąją.

Šiame kūrinyje Sintija rašo apie ankstyvąsias „The Beatles” dienas, jų kelionę šlovės link ir paslaptyje laikytas jos vedybas su Džonu, nes grupės vadybininkas Brajanas Epšteinas (Brian Epstein) manė, jog šeima ir vaikas gadina ketveriukės kuriamą įvaizdį.

Nemažai apie savo santykius su Dž. Lenonu jo pirmoji žmona jau papasakojo 1978 metais pasirodžiusioje knygoje, tačiau naujausiame savo kūrinyje ji daug kalba apie skyrybas ir Džono mirtį.

Tai viena iš daugelio knygų, kurios pasirodys artėjant 25-osioms Dž. Lenono žmogžudystės metinėms. Tarp jų yra ir muzikanto našlės Joko Ono (Yoko Ono) garsenybių pasakojimų ir prisiminimų apie Džoną rinkinys.

Dž. Lenonas buvo nužudytas 1980-ųjų gruodžio 8 dieną.

„Gerbėjai nusipelnė žinoti tiesą. Pasakoti privalo žmonės, tiesiogiai susiję su aprašomais įvykiais”, – tvirtino Sintija.
2005-09-18 12:19

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kultūra su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.